Bende tam olarak o kısmı tarif ettiydim ancak Sofu beyin konu hakkında ki hakimiyetinden dolayı yine de cevabını beklemeye karar vermiştim.bakın hocam işaret burada ayrıca düşündüğünüzde o kısım girişten önce gözüküyor yani ssdye o kısım denk gelmez gibi duruyor gene sofu hocam da yorum yapar
Alıntıyı görüntüle
Sorry arka kısma geliyorO kısmı olmayan bulamadım. Yanlış biliyor olabilirim ancak işaretlediğiniz kısım m2 slotuna değilde kasanın arka tarafına doğru denk gelmiyor mu? Yani pciex1 yazısı ve hemen yanında ki çöp kutusu simgesinin olduğu kısma.
Sizi beklerken M2 çeşitlerine baktım ve kingston marka bir m2 buldum. Sizce arada ki fiyat farkını vermek mantıklı mı yoksa ilk önerdiğiniz m2 iyi mi?Sorry arka kısma geliyor
Ben bundan (NV2) kullanıyorum ve memnunum fakat DRAM yok.Sizi beklerken M2 çeşitlerine baktım ve kingston marka bir m2 buldum. Sizce arada ki fiyat farkını vermek mantıklı mı yoksa ilk önerdiğiniz m2 iyi mi?
SSD doldukça hız düşüşü olabiliyor.Hocam dram olup olmaması tam olarak ne gibi etki ediyor?
ssdnin kendi içinde rami olması demek buda normal bildiğimiz ramlere yük bindirmiyor dosya vs atarken ve buda uzun ömürlülük sağlıyor hız düşüşününde dramsiz modellere göre daha fazla önüne geçiyorHocam dram olup olmaması tam olarak ne gibi etki ediyor? Bir de dram olup olmadığı nasıl anlaşılıyor?