1 yıl boyunca Sayısalda kalma.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,225
Bu yazdan beri eşit ağırlığa geçme isteğim var fakat ailemi bir türlü ikna edemedim. Artık 12.sınıfta gerekirse izinsiz eşit ağırlığa geçeceğim. Ben aslında ara dönemde de geçebilirim diye düşünüyordum fakat böyle bir şey yokmuş. Fen derslerimin notları kötü değil fakat ben bu dersleri gerçekten görmek istemiyorum. Bu 1 yılda sizce dersler konusunda nasıl bir yol izlemeliyim? Fizik, Biyoloji Kimya yüzünden Edebiyata bakmaya vaktim kalmıyor.

Bu yazdan beri eşit ağırlığa geçme isteğim var fakat ailemi bir türlü ikna edemedim. Artık 12.sınıfta gerekirse izinsiz eşit ağırlığa geçeceğim. Ben aslında ara dönemde de geçebilirim diye düşünüyordum fakat böyle bir şey yokmuş. Fen derslerimin notları kötü değil fakat ben bu dersleri gerçekten görmek istemiyorum. Bu 1 yılda sizce dersler konusunda nasıl bir yol izlemeliyim? Fizik, Biyoloji Kimya yüzünden Edebiyata bakmaya vaktim kalmıyor.
Dostum okulda sayısal seçtin diye sayısalı tamamen yapmak zorunda değilsin ki. :D
Okuldaki derslerden kalmamaya gayret göster ve EA çalış.

Hocam çok basit idare ile görüşüyorsunuz EA geçmek istediğinizi belirtiyorsunuz aileniz yazılarda öğrenir artık bir şey yapamazlar zaten hatta şey yap rehberlik hocanla görüş bir işe yarasınlar ailenizle konuşsun oturup oturup gidiyorlar

bu seçim işlemi sadece ders görmeyle alakalı bir durum sayısal seçersen ayt mat ayt fen görürsün eşit seçersen edebiyat ve ayt mat görürsün ama istersen sınavda istediğin soruyu çözersin sana kalmış bir şey bu seçim aslında hangi dersleri görmek istediğindir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu seçim işlemi sadece ders görmeyle alakalı bir durum sayısal seçersen ayt mat ayt fen görürsün eşit seçersen edebiyat ve ayt mat görürsün ama istersen sınavda istediğin soruyu çözersin sana kalmış bir şey bu seçim aslında hangi dersleri görmek istediğindir
demek istediğim sayısalda kalıp eşit ağırlığı kendin çalışabilirsin yada aileni ikna edip eşit ağırlık okuyabilirsin 12.sınıfda geçmek geç değil

Knk resmiyette seçmene gerek yok ki ?
Eğer EA seçeceksen ona göre çalış. Zaten 12.sınıf olmuşsun. Hocaların ek bişey yapamaz.

tamam resmiyette secmesine gerek yok ama kendi istediği alanda olmayan derslere bosu bosuna zaman ayıracak sırf obp düşmesin diye

tamam resmiyette secmesine gerek yok ama kendi istediği alanda olmayan derslere bosu bosuna zaman ayıracak sırf obp düşmesin diye
Dershane'de EA'ya geçmeyi planlıyorum. Mantıklı olur mu sizce?

Dershane'de EA'ya geçmeyi planlıyorum. Mantıklı olur mu sizce?
ea'daki hedefin çok yüksek değilse sayısaldan hazırlan son aylar edebiyat tarih falan calısırsın. ea'daki en önemli sey ayt matematik zaten. Şimdi sayısaldan kötü yapıp esit ağırlıktada bir sey yapamazsan kötü olur. sayısalı iyi yaparsan zaten ea'da da bir seyler rahat yaparsın

istedigin bölüm ne bilmiyorum. illa hukuk falan diyorsan geç ea'ya

bende izinsiz geçtim başımın etini yiyorlar ve beni seneye sayılsala geçireceklermiş ben geçmez isem oıkuluma geliceklermiş öyle diyorlar rahat bırakmıyorlar beni

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,555
Üyeler
189,857
Son üye
Frekans76
Geri