1. Yil dönümü hediyesi tavsiye

Reaksiyon skoru
42
Arkadaşlar kız arkadaşımla 1. Yılımıza giriyoruz hediye alıcam ama basit birsey olsun istemedim fikirlerinizi belirtebilirseniz sevinirim fiyatı max 5

Onu güzel bir yerde yemeğe götür Bir kalpli kutu al içine güller dök kız arkadaşın en sevdiği kokuyu sık içine de ikinizin en güzel resmini koy ona de ki; "Sana senden daha güzel daha değerli bir hediye bulamadım."
Unutmayın sevginin,hediyenin fiyatı,bütçesi yoktur sevgi ufacık gülümseme ve seni seviyorum demektir ben öyle düşünüyorum sevgilim olsa tam da bunu yapardım 😊

Onu güzel bir yerde yemeğe götür Bir kalpli kutu al içine güller dök kız arkadaşın en sevdiği kokuyu sık içine de ikinizin en güzel resmini koy ona de ki; "Sana senden daha güzel daha değerli bir hediye bulamadım."
Unutmayın sevginin,hediyenin fiyatı,bütçesi yoktur sevgi ufacık gülümseme ve seni seviyorum demektir ben öyle düşünüyorum sevgilim olsa tam da bunu yapardım 😊
Sizin Nasıl sevgiliniz yok hocam

Nasıl yok hocam haydar dümen gibi adamsınız

Yazdıklarınızı erkek olarak okurken etkilendim hocam
Teşekkür ederim canım benim 😊 Sevgi öyle bir şeydir ki mantığın almaz, aklın almaz, anne karnından çıkmış bir bebek gibi masum biseydir sevgi kalbin aklın gibi olur mantığın gibi olur sen onu düşünmek istemesen bile o kalp ona bir kere dokunduysa eğer kolay kolay unutmaz vazgeçmek istemez işte böyle hissediyorsan o kişiyi gerçekten seviyorsun demektir

Screenshot_2023-12-09-22-17-34-423_com.android.chrome.png

Bu kısım insanı bitiriyor be. Yaşasın saplık

Aga yemeğe götür bi de bi buket çiçek hediye et erken konuşmiyim belki evleneceğin kadın ama 1 yıllık kıza 5 bin çok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,642
Üyeler
188,293
Son üye
60BAŞKAN
Geri