Muhammedali0758
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
Arkadaşlar kız arkadaşımla 1. Yılımıza giriyoruz hediye alıcam ama basit birsey olsun istemedim fikirlerinizi belirtebilirseniz sevinirim fiyatı max 5
kanka 5 derken 5tl mi 500tl mi 5000tl mi?Arkadaşlar kız arkadaşımla 1. Yılımıza giriyoruz hediye alıcam ama basit birsey olsun istemedim fikirlerinizi belirtebilirseniz sevinirim fiyatı max 5
5000tl kankamkanka 5 derken 5tl mi 500tl mi 5000tl mi?
nelerden hoslanıyor5000tl kankam
Sizin Nasıl sevgiliniz yok hocamOnu güzel bir yerde yemeğe götür Bir kalpli kutu al içine güller dök kız arkadaşın en sevdiği kokuyu sık içine de ikinizin en güzel resmini koy ona de ki; "Sana senden daha güzel daha değerli bir hediye bulamadım."
Unutmayın sevginin,hediyenin fiyatı,bütçesi yoktur sevgi ufacık gülümseme ve seni seviyorum demektir ben öyle düşünüyorum sevgilim olsa tam da bunu yapardım![]()
NedenSizin Nasıl sevgiliniz yok hocam
Nasıl yok hocam haydar dümen gibi adamsınızOnu güzel bir yerde yemeğe götür Bir kalpli kutu al içine güller dök kız arkadaşın en sevdiği kokuyu sık içine de ikinizin en güzel resmini koy ona de ki; "Sana senden daha güzel daha değerli bir hediye bulamadım."
Unutmayın sevginin,hediyenin fiyatı,bütçesi yoktur sevgi ufacık gülümseme ve seni seviyorum demektir ben öyle düşünüyorum sevgilim olsa tam da bunu yapardım![]()
Yazdıklarınızı erkek olarak okurken etkilendim hocamNeden![]()
Teşekkür ederim canım benimYazdıklarınızı erkek olarak okurken etkilendim hocam
kanka parfümlerde ne tür kokulardan hoşlandığını biliyorsan iyi bir parfüm alabilirsin veya güzel bir çanta olabilir veya küpe kolye yüzük vb.5000tl kankam
Onu güzel bir yerde yemeğe götür Bir kalpli kutu al içine güller dök kız arkadaşın en sevdiği kokuyu sık içine de ikinizin en güzel resmini koy ona de ki; "Sana senden daha güzel daha değerli bir hediye bulamadım."