kesinlikle doğru. hele araba piyasası hepten battı Türkiye'deiPhone 7 Plus marka telefon kullanıyorum. Yaklaşık 3-4 yıl önce çıktı, çıktığında 4000TL'ydi. Geçen sene 4000 TL'ye aldım, şuanda 4200 TL.
Honda Civic marka arabamız var, 2019'un sonunda sıfır olarak aldık. Aldığımızda 130.000 TL'ye kadar pazarlık yaptık, şuan satmak istesek 170.000 TL.
Piyasa günden güne pahalılanıyor; indirimlere, fiyat düşüşlerine, enflasyon gerilemelerine hasret kaldık.
Demek istediğim şey; bir ürün eski model olarak kalsa bile Türkiye'de fiyat a z a l m ı y o r .
Hocam ne olursa olsun ya, araba, telefon, bilgisayar hatta aklına ne gelirse. Neyin fiyatı kalıcı olarak düşüyor ki? Avrupa'da yarım asgari ücrete toplanan bilgisayarlar bizde 3 asgari ücrete denk geliyor. 3 ay yeme, içme, eğlenme ki evladına bir oyun bilgisayarı alabilesin. 1 yıl yeme içme ki bir araba alabilesin. Allah yardımcısı olsun vatandaşlarımızın, bizlerin.kesinlikle doğru. hele araba piyasası hepten battı Türkiye'de
turhan bozkurt youtube kanalı var ekonomist dinlerseniz artıcağına emin olabilirsinizYani bunu bilmek mümkün değil çünkü çok hızlı fiyatlar değişiyor ama durum normale dönerse şimdiki durumdan kesinlikle daha uygun olur.
Seneye RTX 2070 Superimi 10.000 TL'den koyayım az da ben kazıklayayım.
Dolar 8.50 Euro 10 oldu...Siz şey değil misiniz, dolar gecen sene 7 TL olunca aha şimdi bittik 20₺ olacak, ekonomi çöp olacak diyenler.
Siz şey değil misiniz, dolar gecen sene 7 TL olunca aha şimdi bittik 20₺ olacak, ekonomi çöp olacak diyenler.