DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
uyarı puanıma nereden bakabilirim?
Hesabını ver ben bakarım.uyarı puanıma nereden bakabilirim?
Benim zaten 3 uyarım var. Uyarısı çok olanlar için demiştim.Ayrıca bu kadar tölerans gösterilen bir forumda bile 10-20 tane uyarı alıyorsanız davranışlarınızı CİDDİ anlamda düzeltmeniz gerekiyor demektir.
Hani psu markalarına oy veriyorduk ya sadece xpg yazdım diye 5 uyarı yedim.Ne yaptın aga 5 puanlık
Profilde yazar.uyarı puanıma nereden bakabilirim?
Hiç kullanmayan üyelerin hakkı 2 olur mu peki ?O aklımda vardı, genel olarak bir karar alınca duyururum olup olmayacağını.
Benim 11 uyarım var , sınırdayım. 1 uyarı daha yersem ceza hayırlı olsun benim için.Ben kurallarda yazmayan bir nedenden dolayı uyarı yedim, saçma değil mi? Kurallarda yazmıyorsa nereden bilebilirim yasak olduğunu?
Nolur gelsin isim hakkı.O aklımda vardı, genel olarak bir karar alınca duyururum olup olmayacağını.
öyle bir yer göremedim, herhalde uyarım yok.Hesabını ver ben bakarım.
Profiline girince uyarılar kısmında.
Konuş gralEvet mantıksız gelebilir ama 1 yıl oldu ve çok fazla uyarısı oldu bazılarının. Bence hepsi silinmeden 2 ve ya 3 uyarıya af getirilmeli ve uyarı puanları düşürülmeli. Uyarı alanların bence ders çıkardığını düşünüyorum. Aynı davranışları sergilerlerse silinen puanların 2 katı uyarı puanı verilir.