1. Yıla Özel Uyarılara Af

Ayrıca bu kadar tölerans gösterilen bir forumda bile 10-20 tane uyarı alıyorsanız davranışlarınızı CİDDİ anlamda düzeltmeniz gerekiyor demektir.
bir şey sorucam rica etsem bi tane daha isim değiştirme hakkı alabilir miyim ismimi yanlış yazmışımda

Kurallara yapmamanız gereken her şeyi yazarsak 200 tane kural olur. Böyle bir bahane söz konusu bile olamaz, neyin nerede doğru olacağını bilmeniz gerekiyor artık.

Çok güzel olur.
Foruma ilk başladığımda hatalarım oldu, şimdi diyorum ben bunları nasıl yaptım?
Duruyor köşede ama...

O aklımda vardı, genel olarak bir karar alınca duyururum olup olmayacağını.
Abi peki bu tekrar isim değiştirme hakkı gelince kullanmayanların isim değiştirme hakkı gidermi örneğin ben isim değiştirme hakkını kullanmadım 1 tane isim değiştirme hakkım var tekrar isim değiştirme hakkı geldi 2 tane isim değiştirme hakkım mı olur yoksa gene 1 tane hakkım mı olur?

Ayrıca bu kadar tölerans gösterilen bir forumda bile 10-20 tane uyarı alıyorsanız davranışlarınızı CİDDİ anlamda düzeltmeniz gerekiyor demektir.

Abi ben ''kavgaya varan tartışma''dan dolayı uyarı aldım fakat hiçbir kanıt yoktu.
Sana yazdım, sürekli yaptığın şey diyip geçiştirdin beni abi.
Bu silinebilir mesela 🤗

Evet mantıksız gelebilir ama 1 yıl oldu ve çok fazla uyarısı oldu bazılarının. Bence hepsi silinmeden 2 ve ya 3 uyarıya af getirilmeli ve uyarı puanları düşürülmeli. Uyarı alanların bence ders çıkardığını düşünüyorum. Aynı davranışları sergilerlerse silinen puanların 2 katı uyarı puanı verilir.
Benim hiç uyarım yok bence adaletsiz olur, 15 üzerinden uyarısı bulunanların 2 uyarısı silinsin daha mantıklı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,372
Üyeler
184,778
Son üye
xfurqean
Geri