1. Yıla Özel Uyarılara Af

(y)

Allah aşkına isim değiştirme hakkı verin ismimi yanlış yazmışım değiştiremedim :(
Sanki bi ara bunun yöneticilerin açtığı bir konu vardı. Hala var mı bilmiyorum. İsteyenler için talepleri alıyorlardı, uygunsa nicklerini değiştiriyolardı. Ve eski nickleri yeni nicklerinin hemen altında oluyordu

ama disiplin için yani küçükler de kaldırılmamalı ben hakettim 2 kere hakaret ettim bazı koyun arkadaşlara 1'er hafta tatile çıktım bi ara kaplanharun gibi tatile çıkmayı düşünüyorum
Bence bazı banlara af gelmeli. Örneğin @KeremMm, çok saçma bir nedenden perma ban yedi. Uyarısı da 9 tane, normalde 24 uyarıda perma ban yeniliyor.
Alıntıyı görüntüle
Örneğime bak.

Evet mantıksız gelebilir ama 1 yıl oldu ve çok fazla uyarısı oldu bazılarının. Bence hepsi silinmeden 2 ve ya 3 uyarıya af getirilmeli ve uyarı puanları düşürülmeli. Uyarı alanların bence ders çıkardığını düşünüyorum. Aynı davranışları sergilerlerse silinen puanların 2 katı uyarı puanı verilir.
2 katı olayını sevmedim. Aynı hatayı 2.’ye yapmayan tek kişi Adolf’tur, onun da yapacak şansı olmadığından 🤭

"Konu ile alakasız yorum"
"Konu ile alakasız yorum" Hiç yemedim , abdullah abinin bana tek seferde 5 uyarı atması içimi sızlattı. Şuan 11 uyarı puanım var. 1 tane daha yememek için çok dikkat ediyorum. Eğer 1 tane daha yersem tatile çıkıyorum :(

"Konu ile alakasız yorum" Hiç yemedim , abdullah abinin bana tek seferde 5 uyarı atması içimi sızlattı. Şuan 11 uyarı puanım var. 1 tane daha yememek için çok dikkat ediyorum. Eğer 1 tane daha yersem tatile çıkıyorum :(
Ya ondan mı korkuyon, ban yemen kötü değil aksine iyi.

MV5BMjI3MDI0MTA1N15BMl5BanBnXkFtZTgwOTk4NjU5ODE@._V1_.jpg

Yani bi hapishane yapıldığı zaman 10, 20, 30. Yılına özel falan bütün suçluları salıyor mu ?

Uyarıların silinmesi mantıklı değil.

Evet mantıksız gelebilir ama 1 yıl oldu ve çok fazla uyarısı oldu bazılarının. Bence hepsi silinmeden 2 ve ya 3 uyarıya af getirilmeli ve uyarı puanları düşürülmeli. Uyarı alanların bence ders çıkardığını düşünüyorum. Aynı davranışları sergilerlerse silinen puanların 2 katı uyarı puanı verilir.
Ben aynı cümleden 2 tane yanlış bilgilerndirme yedim o.O2o.O2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Katılmana katılıyorum.
Senin katılamana katılmana katılıyorum

Geri