Neler Yeni

1 Yıllık Ücretsiz Lisans Hakkı IObit 2023 Hediyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
1 Yıllık Ücretsiz Lisans Hakkı

IObit 2023 Hediyesi 200.595 $ değerinde (9 gün içinde bitiyor) ip değiştirerek ek lisans alın
1. Adım. KAMPANYA adresini ziyaret edin
2. adım. Basitçe “Kazanmak İçin Giriş Yap” butonuna tıklayarak herhangi bir yumurtayı kırın.
3. adım İçinde iki yazılım anahtarı ya da Amazon hediye çeki olabilir. Ödülü almak için e-posta adresinizi girin.
4. adım IObit hediyesinde 1 yıllık popüler anahtarları almak için posta kutunuzu kontrol edin. suskun arkadaşımıza teşekkürler
İobit in vpnsi var mı ?
Varsa nasıl ?
Ve bu yumurtalardan çıkıyor mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Caner Karaca
Sistemden sisteme değişiklik göstereceğini bile bu kadar küçük bir şeyi bile bilmediğinizi anladığım için sizi engelliyorum çünkü tartışmaların en zorusunuz.
Programı sadece drivera gelen güncellemeleri tek tıkla öğrenmek için kullanıyorum. Driverları elle kendi kaynaklarından doğru şekilde güncelliyorum. Ayrıca tools kısmındaki kullanılmayan donanımları kaldırma özelliği çoğu programda yok ve kullanışlı baya. Öylesine yazdığım 5 kelimelik cümleye hemen atlayıp sen istisnasın demek ki 😃 yazdığın için yazdım onu. Bir de bişey bilmediğimi anlayıp 5 kelimelik cümleye tartışmaların en zorusun diye engellemiş beyefendi. Nolur aç, cevap ver 😞

Yelizzxx

80+
İOBitin hem system care hem de driver boosterını kullanıyorum.Kesinlikle tavsiye ederim.Özellikle system care harbiden bilgisayarı hızlandırıyor ve oyunlarda drop, fps, performans sorunlarını çözüyor.Eskiden oynadığım online oyun vardı.Formattan sonra oyuna girdiğimde performans sorunları yaşıyordum.Bu uygulamayı yükledikten sonra oyun daha akıcı hale geldi.O gün bugündür kullanırım.Bizzat şahit olduğum için söylüyorum.Ama ayarlarını güzel yapmanız lazım ve pro lisanssı gerekli.Driver booster ise windows updatede gözükmeyen güncellemeleri gösteriyor.Misal bluetooth, lan, ses, usb vb güncellemeleri yapabiliyorsunuz.Büyüj güncellemeleri elle yapın geriye kalan küçükleri bunla yapın.Daha hiç sorun yaşamadım.WHLQ ayarını açık tutmanız gerekli.
Hangi online oyun o

Ermanz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Gökhan zengi
Güzel bir paylaşım bence. Şahsi fikrim benimde driver boosteri kullanmamak. Fakat diğer programları için denenebilir. Keşke veri kurtarma programı gelse dedim ve tekte geldi. Her türlü iş görür bence, denenebilir

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
driver boster gayet güzel program yeni bilgisayarlarda driver bulmak kolay oldugundan onermiyorum ama eski bigisayarlar icin harika suana kadar sorun yasamadim genelde orjinal driver buluyor saginda orjinal ise belirtiyor orjinal driver bulmazsa yaziyor orda hangi siteden bulduğunu gercekten harika bir program öneririm. driver solution ile cok maci ekran yiyordum ama driver booster genelde orjinal imzalı driver bulduğundan windows updateden bile daha güvenilir. iobit programları genel itibariyle güzel buluyorum kullanmanızı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,179
Üyeler
165,939
Son üye
FrqheR
Top Bottom