ürün halen satışta ama ücret iadesi yaptılar fiyatıda benim aldıgıma göre 100 tl daha pahalıEllerinde stok varsa değişim yoksa ücret iadesi yaparlar.
ürün halen satışta ama ücret iadesi yaptıllar 13 14 aylık ürün stoktada var satışta var 100 tl daha pahalıürün halen satışta ama ücret iadesi yaptılar fiyatıda benim aldıgıma göre 100 tl daha pahalı
hocam ben iade mümkünse iade istedim aynı sorunu tekrar yaşamıyım diyeÜcret iadesi istemediğinizi belirttiniz mi? Ürün satıştaysa doa raporuyla iade veya değişim hakkınız mevcut buna siz karar verirsiniz firma değil. Ürün satıştaysa değişim isterseniz yenisini vermek zorundalar. Gerekirse e-devlet üzerinden servis doa raporunu ürünün satışta olduğuna dair ekran görüntüsü görselini vs. ekleyip thh şikayette bulunabilirsin.
Iade istediniz iade yaptılarsa sorun ne? İade isterseniz iade değişim isterseniz değişim yaparlar. Yerinizde ben olsam değişim isterdim. Ürünü 1 sene önce daha ucuza almışsınızdır şuanki fiyatı daha yüksektir. Bütün monitör fiyatları vs. arttı. Kur farkından dolayı. Sorun yaşamanız değişim yapılan üründede sorun yaşayacağınız anlamına gelmez tamamen şans meselesi. Ayrıca değişimden sonra sıfır kapali kutu şeklinde ikinci elde satabilirsiniz o paraya yeni monitör alabilirsiniz. En azından paranız enflasyona kur farkına ezilmemiş olur. Tercih sizin.hocam ben iade mümkünse iade istedim aynı sorunu tekrar yaşamıyım diye
itopyadan almıştım ben aynı monitörü arayıp söyledim iade yaptılar 4700dengigabyte g24f2 monitorum garantiye yolladım 1 ay sonra iade veya değişim dediler geçen sene haziran gibi almıştım iade yaparlarmı yoksa değişiimi yapacaklar itopya
ilginç bir şekilde bu monitör geçen seneden 300 lira civarı daha ucuz satılıyor indirimlerdeIade istediniz iade yaptılarsa sorun ne? İade isterseniz iade değişim isterseniz değişim yaparlar. Yerinizde ben olsam değişim isterdim. Ürünü 1 sene önce daha ucuza almışsınızdır şuanki fiyatı daha yüksektir. Bütün monitör fiyatları vs. arttı. Kur farkından dolayı. Sorun yaşamanız değişim yapılan üründede sorun yaşayacağınız anlamına gelmez tamamen şans meselesi. Ayrıca değişimden sonra sıfır kapali kutu şeklinde ikinci elde satabilirsiniz o paraya yeni monitör alabilirsiniz. En azından paranız enflasyona kur farkına ezilmemiş olur. Tercih sizin.
panel arızasıüründe ne gibi bir sorun varki
banada 5100 tl yapacaklar hocam siz hangi monitörü aldınızitopyadan almıştım ben aynı monitörü arayıp söyledim iade yaptılar 4700den
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilginç bir şekilde bu monitör geçen seneden 300 lira civarı daha ucuz satılıyor indirimlerde
hocam montior şuan 5200 tl bana 5100 tl yatıracaklar zatenIade istediniz iade yaptılarsa sorun ne? İade isterseniz iade değişim isterseniz değişim yaparlar. Yerinizde ben olsam değişim isterdim. Ürünü 1 sene önce daha ucuza almışsınızdır şuanki fiyatı daha yüksektir. Bütün monitör fiyatları vs. arttı. Kur farkından dolayı. Sorun yaşamanız değişim yapılan üründede sorun yaşayacağınız anlamına gelmez tamamen şans meselesi. Ayrıca değişimden sonra sıfır kapali kutu şeklinde ikinci elde satabilirsiniz o paraya yeni monitör alabilirsiniz. En azından paranız enflasyona kur farkına ezilmemiş olur. Tercih sizin.
En iyisini yapmışsın kral boşver yeni monitör bakpanel arızası
banada 5100 tl yapacaklar hocam siz hangi monitörü aldınız
hocam montior şuan 5200 tl bana 5100 tl yatıracaklar zaten
Değer kaybı yoksa iade alabilirsiniz ben sizi düşündüğüm için söyledim. Monitör olarak pivot Asus modellere bakabilirsiniz. Yıllardır hep asus kullanırım hiç arıza panel vs. sorun çıkarmadı. Belkide ben şanslıyımdır bilemiyorum.hocam montior şuan 5200 tl bana 5100 tl yatıracaklar zaten