Neler Yeni

1 yıllık ürüne iade yaparlarmı

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
İsrafil can
gigabyte g24f2 monitorum garantiye yolladım 1 ay sonra iade veya değişim dediler geçen sene haziran gibi almıştım iade yaparlarmı yoksa değişiimi yapacaklar itopya

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
Ellerinde stok varsa değişim yoksa ücret iadesi yaparlar.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
Emir
Ellerinse yoksa iade ederler fakat kura bagli iste yani satin aldigin fiyattan degil gecen sene ile bu sene aeasinda ki kur farkini talep et vermezlerse thhye basvur

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
İsrafil can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ürün halen satışta ama ücret iadesi yaptılar fiyatıda benim aldıgıma göre 100 tl daha pahalı
ürün halen satışta ama ücret iadesi yaptıllar 13 14 aylık ürün stoktada var satışta var 100 tl daha pahalı

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
Ücret iadesi istemediğinizi belirttiniz mi? Ürün satıştaysa doa raporuyla iade veya değişim hakkınız mevcut buna siz karar verirsiniz firma değil. Ürün satıştaysa değişim isterseniz yenisini vermek zorundalar. Gerekirse e-devlet üzerinden servis doa raporunu ürünün satışta olduğuna dair ekran görüntüsü görselini vs. ekleyip thh şikayette bulunabilirsin.

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
İsrafil can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ücret iadesi istemediğinizi belirttiniz mi? Ürün satıştaysa doa raporuyla iade veya değişim hakkınız mevcut buna siz karar verirsiniz firma değil. Ürün satıştaysa değişim isterseniz yenisini vermek zorundalar. Gerekirse e-devlet üzerinden servis doa raporunu ürünün satışta olduğuna dair ekran görüntüsü görselini vs. ekleyip thh şikayette bulunabilirsin.
hocam ben iade mümkünse iade istedim aynı sorunu tekrar yaşamıyım diye

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
hocam ben iade mümkünse iade istedim aynı sorunu tekrar yaşamıyım diye
Iade istediniz iade yaptılarsa sorun ne? İade isterseniz iade değişim isterseniz değişim yaparlar. Yerinizde ben olsam değişim isterdim. Ürünü 1 sene önce daha ucuza almışsınızdır şuanki fiyatı daha yüksektir. Bütün monitör fiyatları vs. arttı. Kur farkından dolayı. Sorun yaşamanız değişim yapılan üründede sorun yaşayacağınız anlamına gelmez tamamen şans meselesi. Ayrıca değişimden sonra sıfır kapali kutu şeklinde ikinci elde satabilirsiniz o paraya yeni monitör alabilirsiniz. En azından paranız enflasyona kur farkına ezilmemiş olur. Tercih sizin.

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
murat
gigabyte g24f2 monitorum garantiye yolladım 1 ay sonra iade veya değişim dediler geçen sene haziran gibi almıştım iade yaparlarmı yoksa değişiimi yapacaklar itopya
itopyadan almıştım ben aynı monitörü arayıp söyledim iade yaptılar 4700den
Mesaj otomatik birleştirildi:

Iade istediniz iade yaptılarsa sorun ne? İade isterseniz iade değişim isterseniz değişim yaparlar. Yerinizde ben olsam değişim isterdim. Ürünü 1 sene önce daha ucuza almışsınızdır şuanki fiyatı daha yüksektir. Bütün monitör fiyatları vs. arttı. Kur farkından dolayı. Sorun yaşamanız değişim yapılan üründede sorun yaşayacağınız anlamına gelmez tamamen şans meselesi. Ayrıca değişimden sonra sıfır kapali kutu şeklinde ikinci elde satabilirsiniz o paraya yeni monitör alabilirsiniz. En azından paranız enflasyona kur farkına ezilmemiş olur. Tercih sizin.
ilginç bir şekilde bu monitör geçen seneden 300 lira civarı daha ucuz satılıyor indirimlerde

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
İsrafil can
üründe ne gibi bir sorun varki
panel arızası

itopyadan almıştım ben aynı monitörü arayıp söyledim iade yaptılar 4700den

ilginç bir şekilde bu monitör geçen seneden 300 lira civarı daha ucuz satılıyor indirimlerde
banada 5100 tl yapacaklar hocam siz hangi monitörü aldınız

hocam montior şuan 5200 tl bana 5100 tl yatıracaklar zaten

Ekler

• WhatsApp Image 2024-09-10 at 19.20.14.jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-10 at 19.20.14.jpeg
    262.7 KB · Hit: 22

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,297
İsim
.
panel arızası

banada 5100 tl yapacaklar hocam siz hangi monitörü aldınız

En iyisini yapmışsın kral boşver yeni monitör bak

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
Değer kaybı yoksa iade alabilirsiniz ben sizi düşündüğüm için söyledim. Monitör olarak pivot Asus modellere bakabilirsiniz. Yıllardır hep asus kullanırım hiç arıza panel vs. sorun çıkarmadı. Belkide ben şanslıyımdır bilemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,047
Üyeler
167,597
Son üye
gençmimar
Top Bottom