Xiaomi,Realme gibi daha bilindik markalardan öneriniz var mı?Şu var ama bunda da nfc yok. Banka kimlik doğrulamalarında sıkıntı yaşatabilir.
Xiaomi neyse Cmf de o. Hatta Cmf kalite olarak daha iyi.Xiaomi,Realme gibi daha bilindik markalardan öneriniz var mı?
cmf iyi ama nfc yok bütçe 500 daha çıkarsa redmi note 14 iyidir.Xiaomi,Realme gibi daha bilindik markalardan öneriniz var mı?
Redmi'lerin reklamlı ve hantal yazılımı insanı aldığına pişman ediyor. NFC olmasa da olur derseniz CMF Phone 1 en iyi seçenek. NFC'ye ihtiyacınız varsa Samsung A17 6GB/128GB versiyonu A101'de 12.000 TL.Fazla kasma, donma yapmayan düzgün bir telefon arıyorum. Oyun oynanmayacak sadece günlük işler, banka ve sosyal medya için kullanılacak. Redmi Note 14'e baktım ama bütçemi biraz aşıyor başka ne önerirsiniz?
A17'ye bütçem yetmiyor maalesef. Realme 11 ve Realme 12 Lite nasıldır?Redmi'lerin reklamlı ve hantal yazılımı insanı aldığına pişman ediyor. NFC olmasa da olur derseniz CMF Phone 1 en iyi seçenek. NFC'ye ihtiyacınız varsa Samsung A17 6GB/128GB versiyonu A101'de 12.000 TL.
Realme 12 lite'ın işlemcisi eski ve güçsüz. Realme 11 de idare eder ama cmf phone 1'in işlemcisi %50 daha güçlü. CMF'yi aldım yazılımı sorunsuz ve hızlı. Ekranı da daha iyi. Nfc şart değilse cmf 1 fiyatına göre rakipsiz.A17'ye bütçem yetmiyor maalesef. Realme 11 ve Realme 12 Lite nasıldır?