Neler Yeni

10.000 TL Bütçede 4 Farklı Laptop Arasında Kaldım

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Kadir
Sadece oyun amaçlıysa Ryzen tercih etmen için hiçbir sebep yok, Ryzen alacağım diye ekran kartından file verme.
Ryzen oyunlarda kötü performans mı sergiliyor? (soğutması daha iyi her türlü) Hem oyun, hem Render isteyen biri için Ryzen en mantıklısı diye düşünüyorum. Sizce?

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
@Radeon RX 5500M hocam bir kişiye daha alpha aldırıp tarikata kattık ne düşünüyorsunuz?😂
Ahhhh tuzağa düştüm yardım edin MSI kalbimi fethetti 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ryzen oyunlarda kötü performans mı sergiliyor? (soğutması daha iyi her türlü) Hem oyun, hem Render isteyen biri için Ryzen en mantıklısı diye düşünüyorum. Sizce?
benim gördüğüm özellikle 4800h için konuşuyorum çok iyi performans veriyordu genel olarak 75 yukarı çıkmadığını gördüm ben yıllardır intel kullanıyorum bilgisayarı açsam 90 görüyorum

Radeon RX 5500M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Radeon RX 5500M
@Radeon RX 5500M hocam bir kişiye daha alpha aldırıp tarikata kattık ne düşünüyorsunuz?😂
Sıradaki ayini tanrı dağında yapıyoruz o zaman:)
Ahhhh tuzağa düştüm yardım edin MSI kalbimi fethetti 😄

benim gördüğüm özellikle 4800h için konuşuyorum çok iyi performans veriyordu genel olarak 75 yukarı çıkmadığını gördüm ben yıllardır intel kullanıyorum bilgisayarı açsam 90 görüyorum
Hocam ayine bekliyoruz sizi

Techno08

80+ Gold
Sıradaki ayini tanrı dağında yapıyoruz o zaman:)

Hocam ayine bekliyoruz sizi

yeni tarikat şarkımız😂

@Radeon RX 5500M hocam technopatta kaç kişiye alpha serisi aldırdık? 5 var mıdır? Bravo serisi aldırdık Arda’ya onun harici birkaç kişi daha vardı galiba. Siz var mıydınız o konuda bilmiyorum ama birine de a3dc olanı aldırmıştım rx 5300m’li olan.

Son düzenleme:

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ

yeni tarikat şarkımız😂

@Radeon RX 5500M hocam technopatta kaç kişiye alpha serisi aldırdık? 5 var mıdır? Bravo serisi aldırdık Arda’ya onun harici birkaç kişi daha vardı galiba. Siz var mıydınız o konuda bilmiyorum ama birine de a3dc olanı aldırmıştım rx 5300m’li olan.
Neden aldırmaya çalışıyorsunuz ki 😄 hıf hıf hııfff havada sponsorluk kokusu alıyorum 😄

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Yurtdışına çıkma ya da getirme şansın var mı 3060-70 laptoplar alınabilir bu fiyatlara.

Techno08

80+ Gold
Neden aldırmaya çalışıyorsunuz ki 😄 hıf hıf hııfff havada sponsorluk kokusu alıyorum 😄

hocam bilmiyorum bir tarikat kurduk işte, aslında ilk başta @Radeon RX 5500M hocam laptop tavsiyesi istemişti ve bende alpha 17 aldırdım kendim de alpha 15 kullandığım için çünkü f/P ürünüydü, sonra hocam memnun kalınca o da önermeye başladı ve en son dedim ki güçlerimizi birleştirelim bu cihazı önerelim herkese 😂 çoğu kişi de bize uydu ve aldı işte durum bu😂

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Yurtdışına çıkma ya da getirme şansın var mı 3060-70 laptoplar alınabilir bu fiyatlara.
Valla cikabilsem cikicam öyle bir imkanım yokne yazık ki

hocam bilmiyorum bir tarikat kurduk işte, aslında ilk başta @Radeon RX 5500M hocam laptop tavsiyesi istemişti ve bende alpha 17 aldırdım kendim de alpha 15 kullandığım için çünkü f/P ürünüydü, sonra hocam memnun kalınca o da önermeye başladı ve en son dedim ki güçlerimizi birleştirelim bu cihazı önerelim herkese 😂 çoğu kişi de bize uydu ve aldı işte durum bu😂
Bana laptop için ram onerirmisin 16 gb 3200 mhz cl19 yada cl20 bu laptop da bulunan 8 gb ram eskisine takicam yenisine 2 tane 16 takmak istiyorum

Hocam ne onereceksin ki ona göre bir sorup sorusturayim ?

Techno08

80+ Gold
Valla cikabilsem cikicam öyle bir imkanım yokne yazık ki

Bana laptop için ram onerirmisin 16 gb 3200 mhz cl19 yada cl20 bu laptop da bulunan 8 gb ram eskisine takicam yenisine 2 tane 16 takmak istiyorum

Hocam ne onereceksin ki ona göre bir sorup sorusturayim ?

cihaz eline ulaştıktan sonra CPU-z peogramını indirip spd ve memory kısımlarını bana atman lazım ki ona göre RAM önereyim. Voltaj değeri falanda önemli çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,545
Üyeler
164,159
Son üye
eymen15
Top Bottom