Techno08
80+ Gold
Sağolun bunların yukseltmelerini yapabilirim dimi ? M2 SSD olsun hard disk olsun ram olsun vb.
evet
Sağolun bunların yukseltmelerini yapabilirim dimi ? M2 SSD olsun hard disk olsun ram olsun vb.
Ryzen oyunlarda kötü performans mı sergiliyor? (soğutması daha iyi her türlü) Hem oyun, hem Render isteyen biri için Ryzen en mantıklısı diye düşünüyorum. Sizce?Sadece oyun amaçlıysa Ryzen tercih etmen için hiçbir sebep yok, Ryzen alacağım diye ekran kartından file verme.
Ahhhh tuzağa düştüm yardım edin MSI kalbimi fethetti@Radeon RX 5500M hocam bir kişiye daha alpha aldırıp tarikata kattık ne düşünüyorsunuz?
benim gördüğüm özellikle 4800h için konuşuyorum çok iyi performans veriyordu genel olarak 75 yukarı çıkmadığını gördüm ben yıllardır intel kullanıyorum bilgisayarı açsam 90 görüyorumRyzen oyunlarda kötü performans mı sergiliyor? (soğutması daha iyi her türlü) Hem oyun, hem Render isteyen biri için Ryzen en mantıklısı diye düşünüyorum. Sizce?
Sıradaki ayini tanrı dağında yapıyoruz o zaman@Radeon RX 5500M hocam bir kişiye daha alpha aldırıp tarikata kattık ne düşünüyorsunuz?
Hocam ayine bekliyoruz siziAhhhh tuzağa düştüm yardım edin MSI kalbimi fethetti
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim gördüğüm özellikle 4800h için konuşuyorum çok iyi performans veriyordu genel olarak 75 yukarı çıkmadığını gördüm ben yıllardır intel kullanıyorum bilgisayarı açsam 90 görüyorum
Sıradaki ayini tanrı dağında yapıyoruz o zaman
Hocam ayine bekliyoruz sizi
Neden aldırmaya çalışıyorsunuz ki hıf hıf hııfff havada sponsorluk kokusu alıyorum
yeni tarikat şarkımız
@Radeon RX 5500M hocam technopatta kaç kişiye alpha serisi aldırdık? 5 var mıdır? Bravo serisi aldırdık Arda’ya onun harici birkaç kişi daha vardı galiba. Siz var mıydınız o konuda bilmiyorum ama birine de a3dc olanı aldırmıştım rx 5300m’li olan.
Neden aldırmaya çalışıyorsunuz ki hıf hıf hııfff havada sponsorluk kokusu alıyorum
Valla cikabilsem cikicam öyle bir imkanım yokne yazık kiYurtdışına çıkma ya da getirme şansın var mı 3060-70 laptoplar alınabilir bu fiyatlara.
Bana laptop için ram onerirmisin 16 gb 3200 mhz cl19 yada cl20 bu laptop da bulunan 8 gb ram eskisine takicam yenisine 2 tane 16 takmak istiyorumhocam bilmiyorum bir tarikat kurduk işte, aslında ilk başta @Radeon RX 5500M hocam laptop tavsiyesi istemişti ve bende alpha 17 aldırdım kendim de alpha 15 kullandığım için çünkü f/P ürünüydü, sonra hocam memnun kalınca o da önermeye başladı ve en son dedim ki güçlerimizi birleştirelim bu cihazı önerelim herkese çoğu kişi de bize uydu ve aldı işte durum bu
Hocam ne onereceksin ki ona göre bir sorup sorusturayim ?Yurtdışına çıkma ya da getirme şansın var mı 3060-70 laptoplar alınabilir bu fiyatlara.
Valla cikabilsem cikicam öyle bir imkanım yokne yazık ki
Bana laptop için ram onerirmisin 16 gb 3200 mhz cl19 yada cl20 bu laptop da bulunan 8 gb ram eskisine takicam yenisine 2 tane 16 takmak istiyorum
Hocam ne onereceksin ki ona göre bir sorup sorusturayim ?