Neler Yeni

10.000 Tl Giriş Sınıfı Dağ Bisikleti Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Musab Arda TAŞÇİOĞLU
Bütçe
10000
10.000 tl'ye (biraz aşabilir) giriş seviyesi genel olarak şehirde ama engebeli yerlerde kullanmalık bisiklet önermenizi istiyorum. Benim aklımda şuan kron xc 150 var . Bu arada baktığımda 27.5 29 gibi jant seçenekleri vardı bunların farkı tam olarak nedir ?

Freix

80+ Bronze
10.000 TL'ye (biraz aşabilir) giriş seviyesi genel olarak şehirde ama engebeli yerlerde kullanmalık bisiklet önermenizi istiyorum. Benim aklımda şuan kron xc 150 var . Bu arada baktığımda 27.5 29 gibi jant seçenekleri vardı bunların farkı tam olarak nedir ?
bisikletleri pek bilmiyorum ama jant konusunda full dağ kullanacaksan 29 karışık kullanacaksan 27.5 en ideali 29 gereksik büyük tabi boyun da önemli boyun uzunsa kadro boyu ve jantı büyük olan da alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

bisikletleri pek bilmiyorum ama jant konusunda full dağ kullanacaksan 29 karışık kullanacaksan 27.5 en ideali 29 gereksik büyük tabi boyun da önemli boyun uzunsa kadro boyu ve jantı büyük olan da alabilirsin
tam okumamıştım 27.5 alabilirsin şehir için ideal bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Musab Arda TAŞÇİOĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz

1.80 boyundayım bisikleti böyle hızlı tempolarla kullanmayı seviyorum ve bizim buralar biraz engebeli 29 daha mantıklı olur mu

bunu düşünüyorum

Freix

80+ Bronze
Biraz

1.80 boyundayım bisikleti böyle hızlı tempolarla kullanmayı seviyorum ve bizim buralar biraz engebeli 29 daha mantıklı olur mu

bunu düşünüyorum
Şehir için bence 27.5 ama bir bisiklet mağazasına gidip her turlu bisikleti denemen daha iyi olur decathlon fln bi bak istersen

Şehir için bence 27.5 ama bir bisiklet mağazasına gidip her turlu bisikleti denemen daha iyi olur decathlon fln bi bak istersen
Ben 1.75im 27.5 kullanıyorum gayet iyi. Kadro boyu da önemli.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,941
İsim
göksel yurtcan
10.000 TL'ye (biraz aşabilir) giriş seviyesi genel olarak şehirde ama engebeli yerlerde kullanmalık bisiklet önermenizi istiyorum. Benim aklımda şuan kron xc 150 var . Bu arada baktığımda 27.5 29 gibi jant seçenekleri vardı bunların farkı tam olarak nedir ?
29 jantta tabiri caizse dandirik tourney detili bisikletler var o paraya bikestrode altus setili+ hidrolik disk mosso raceline 27.5 var tourney set 29 jant yerine bunu almak çok daha mantıklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Musab Arda TAŞÇİOĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ben 1.75im 27.5 kullanıyorum gayet iyi. Kadro boyu da önemli.
Kadro boyu ne oluyo tam olarak ?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,941
İsim
göksel yurtcan
Biraz

bunu düşünüyorum
tourney set yerine benim attğım altus setli olan çok daha mantıklı hocam tourney sürekli sorun çıkarıyor

aynakol göbeği ile gidon deliğini arasında boşluğun mesafesi

Freix

80+ Bronze
Bu tablo yardımcı olabilir. Göndediğin bisikler 18 inç diye biliyorum. Yani sana 18inç kadro 27.5 inç jant boyu ideal olacaktır benim görüşümce.

images (3).jpeg

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,941
İsim
göksel yurtcan
tourney set yerine benim attğım altus setli olan çok daha mantıklı hocam tourney sürekli sorun çıkarıyor

1.80 boy için bu kadro ideal olacaktır hocam xl büyük gelir

Freix

80+ Bronze

Arkadaşın gönderdiği bisiklet mekanik aksamı daha iyi tourneye gore altus daha iyi ama 20 inç kadro boyu buyuk olabilir

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,941
İsim
göksel yurtcan

Freix

80+ Bronze

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,941
İsim
göksel yurtcan
Jant boyu her ne kadar 27.5 olması bana göre daha iyi olsa da bu bisiklet de arkadaşa gayet iyi uyar, bu alınabilir.
çok atraksyona girilmeyecekse ve ani hizlanma vs. yapılacaksa bence 29 daha mantıklı olur şehirde

Top Bottom