Neler Yeni

10.000 tl toplama bilgisayar

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
RTX ve DLSS 2.0 henüz tüm oyunlarda yok. Ayrıca karta bakıldığında RTX'e giriş kartı bile denilebilir. Bence daha güçlü bir kart olan RX 5700XT tercih edilmelidir. Sebebi şu; RTX 2060 Super'in gelecekte teknolojiyle daha fazla performans vereceği düşünülüyor ancak RX 5700XT saf performansıyla uzun süre götürebilecek bir kart.
Tek fark Rtx değil ki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
yyusuf altın
Şimdi genel olarak bir sistem oluşturdum. Bu sistemde diğer arkadaşlarında tavsiyesiyle değişiklikler yapılabilir. Örneğin işlemci Ryzen 5 3600 alınıp ek olarak işlemci fanı alınabilir. Ayrıca kulaklık ve klavye eksik hali bu ancak fiyatlar gözünü korkutmasın. İnternette birçok ürünü daha ucuza bulabilirsin bir kaçı dışında. Örneğin ekran kartı incehesap sitesinde yaklaşık 3.750 TL ve gaming gecesini beklerseniz 3.250 TL civarlarına düşme ihtimali var. Yani ucuzunu bulup parça parça alırsanız böyle bir sistemi yaklaşık 10 bin TL'ye getirebilirsiniz. Bu sistem hakkında diğer arkadaşlarında fikirlerini bekliyorum. Not: BIOSTAR anakartı araştırdım kötü yorum göremedim o yüzden ekledim X570 olarak en uygun anakart.Alıntıyı görüntüle
tesekkurler yardimin icin peki bunlarla horizon 4 pubg ve gta 5 gibi oyunlar yuksek fps lerde oynanilirmi

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
tesekkurler yardimin icin peki bunlarla horizon 4 PUBG ve gta 5 gibi oyunlar yuksek fps lerde oynanilirmi
Evet ama Pubg için 2060s öneririm.Benim dediğ sisteme kulaklık veklavye lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mustafa Şen
tesekkurler yardimin icin peki bunlarla horizon 4 PUBG ve gta 5 gibi oyunlar yuksek fps lerde oynanilirmi
İstediğin her oyunu en yüksek grafiklerde açıp oynayabilirsin. RTX 2060 Super ekran kartını da alsan RX 5700XT ekran kartını da alsan performans açısından hiçbir sıkıntı yaşamazsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek fark Rtx değil ki.
Diğer farkları açıklasaydın iyiydi, merak ettim.

Son düzenleme:

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
İstediğin her oyunu en yüksek grafiklerde açıp oynayabilirsin. RTX 2060 Super ekran kartını da alsan RX 5700XT ekran kartını da alsan performans açısından hiçbir sıkıntı yaşamazsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diğer farkları açıklasaydın iyiydi, merak ettim.
-Daha stabil driver.
-Daha stabil sıcaklık.
-Nvenc sayesinde daha iyi yayın ve render.
-Rtx mode.
-Dlss 2.0.
-Nvidia optimizasyonlu oyunlar hem daha fazla hem daha popüler.
-Oc potansiyeli.

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert
-Daha stabil driver.
-Daha stabil sıcaklık.
-Rtx mode.
-Dlss 2.0.
-PC potansiyeli.
Bu yazdıkların not defterinde kayıtlı dimi doğruyu söyle 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mustafa Şen
-Daha stabil driver.
-Daha stabil sıcaklık.
-Rtx mode.
-Dlss 2.0.
-PC potansiyeli.
Driver konusu çözüldü gibi zaten artık kartın son demlerine gelindi yenisi çıkacak ama tabi daha stabil olması açısından RTX alınabilir. İyi bir model alınırsa ısı konusunda da problem olmaz ama arkadaş RX 5700XT driver problemi çıkarsa uğraşır gibi gözüküyor sürekli kullanıcı olsa kendisi çözebilirdi. RTX 2060S olarak değiştirelim ileride problem çıkmaması açısından. 10 bin TL sadece kasa olsaydı RTX 2060S almak içimi acıtırdı bu arada ama neyse ki monitör felanda var.

Top Bottom