Olabilir sadece güzel olsun teşekkürler ilgin için..Hazır sistem olması sizin için bir sorun yaratır mı?
En baştan söyleyeyim, hazır sistemler düzgün seçildiği sürece içlerinde kullanılan donanımların kalitesi kötü değil ve toplama sistemlerden neredeyse her zaman daha uygun oluyor.
Bu forumda 2022 tarzında şeyler demene gerek yok Trol olmayan herkes elinden gelenin en iyisini önermeye çalışacaktırYeni nesil parçalar bu aralar güzel bilgisayar diyip eski şeyler takıyorlarmış.. öyle dediler arkadaşlarım
Anladım ışıklı turbox, izoly gibi kasaları kastediyor. 2022 yerine güncel ve ileriye dönük yazsan daha anlaşılır olabilir.Yeni nesil parçalar bu aralar güzel bilgisayar diyip eski şeyler takıyorlarmış.. öyle dediler arkadaşlarım
açıklayıcı olurum. TeşekkürlerAnladım ışıklı turbox, izoly gibi kasaları kastediyor. 2022 yerine güncel ve ileriye dönük yazsan daha anlaşılır olabilir.
Ne zaman bir şey alsam sonucundad pişman oluyorum çünkü sağolsun Türkiye de yaşamak buna sebep oluyorBu forumda 2022 tarzında şeyler demene gerek yok Trol olmayan herkes elinden gelenin en iyisini önermeye çalışacaktır
10k ya 3060 + 3600 lü pc ler var dı ama şuan var mıdır bilmiyorum dolar 9.22 idi en son :/
arkadaşlar önerecektir güzel bir pc
Foruma sorarak alırsan ve satıcı , kargo tırt çıkmazsa buradan önerilen şeyin pişman edeceğini sanmıyorumHaklısınız bir daha konu açarsam
açıklayıcı olurum. Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne zaman bir şey alsam sonucundad pişman oluyorum çünkü sağolsun Türkiye de yaşamak buna sebep oluyor