Neler Yeni

10.000 TL'ye Aldığım R5 3600+RTX 2060 Sistemim İyi mi?

Tokuchi77

80+ Bronze
alma knkim 100 TL daha verip 500 gbsini alırsın zaten bir gta 5 yüklesen bir PUBG birde csgo yüklesen ssd dolcak
Zaten siparişin iptalini ve paramın iadesini istedim.
Yani almayacağım :)
Bilgilendirme için teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
velihan
Zaten siparişin iptalini ve paramın iadesini istedim.
Yani almayacağım :)
Bilgilendirme için teşekkür ederim
ben teşekkür ederim paranız yatınca o ssdyi alabilirsiniz linkini verdiğim

Tokuchi77

80+ Bronze
ben teşekkür ederim paranız yatınca o ssdyi alabilirsiniz linkini verdiğim
Bilgisayar alırsam tek tek toplamak için yapabilirim dediğinizi. Ama tek tek toplarsam çok daha pahalıya geliyor.
O yüzden alacak olursam hazır sistem tercih ederim. Yani hazır sistem tercih edersem de kafama göre bu SSD'yi alamam zaten.
:D

OUTRA

80+
aslına bakarsanız aynı sistemi almak ıstersenız tekrardan kasayı 6tl fazla verıp corsair, işlemciyi 3600 yapmak ıstemıstınız, bir de ssdyi 512gb team mp33 yapabilirsiniz. 10100tl oluyor. Eğer istemezseniz hali hazırda stok sorunu olmayan ürünleri amazon hepsiburadadan tek tek alın gerçek indirimlerde. Hatta verebileceğim en büyük tavsiye donanım arşivinin instagram hesabını takip edin ki abdullah bey orada gerçek indirimleri paylasıyor. Mesela geçenlerde 512gb sandisk m.2 ssd 400 küsür tl olmustu. Ayrıca umarım tüm bütçenizi kasaya ayırıp çevre birimlerini de unutmazsınız :))

Tokuchi77

80+ Bronze
aslına bakarsanız aynı sistemi almak ıstersenız tekrardan kasayı 6tl fazla verıp corsair, işlemciyi 3600 yapmak ıstemıstınız, bir de ssdyi 512gb team mp33 yapabilirsiniz. 10100tl oluyor. Eğer istemezseniz hali hazırda stok sorunu olmayan ürünleri amazon hepsiburadadan tek tek alın gerçek indirimlerde. Hatta verebileceğim en büyük tavsiye donanım arşivinin instagram hesabını takip edin ki abdullah bey orada gerçek indirimleri paylasıyor. Mesela geçenlerde 512gb sandisk m.2 ssd 400 küsür TL olmustu. Ayrıca umarım tüm bütçenizi kasaya ayırıp çevre birimlerini de unutmazsınız :))
Kardeşim öncelikle tüm yorumları tek tek okuyarak buraya kadar gelip sonrasında yorum yaptığın için çok çok teşekkürler.
Bilgilendirmelerin ve desteğin içinde çok teşekkür ederim.
Allah razı olsun :)
Donanım arşivi instagram sayfasını takip ediyorum.

Son düzenleme:

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
Kötü de olsa bu bilgiyi vermen önemli üstat. Teşekkürler.
Zaten sipariş verdikten 1 saat sonra iptal edip ödememi geri istedim incehesap.com sitesi üzerinden mesaj gönderdim kendilerine talep oluşturdum.
Mail göndermemi istediler. Sipariş numaramı ve dekontumu paylaşmamı istediler.
Mail yolladım ve ilgili birime bilgi verildi diye cevap geldi. Bugün yatmazsa bile pazartesi iş günlerinde yatırırlar heralde yoksa artık beklemeden şikayetvar'a konu açarım hemen ilgilenmeleri için.
En doğrusunu yapmışsın iade et paranı al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,842
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom