Neler Yeni

10.000 TL'ye Aldığım R5 3600+RTX 2060 Sistemim İyi mi?

HoYeon Jung

80+ Gold
Ben zaten incehesap hemen bilet oluşturdum. 1 saat önce havale ile gönderdim parayı ama iadesini istiyorum dedim. Alt tarafı siparişimi iptal edip paramı gönderecekler. Bu sabah en geç iş başı yaptıklarında bile yapabilecekleri çok kolay bir şey. Ondan sonrasına bakacağız. Bu hazır sistem almak yerine kendim toplasam 10.000 TL'ye daha iyisini toplar mıyım rtx 2060 ekran kartlı r5 3600 işlemcili? gerekirse i5 10400f işlemcili toplarım artık. Mesela mağazadan gidip bizzat sıfır ürünleri böyle alıcam o derece yani. Yoksa hazır sistemlerde baksanıza abi kötü kasaları falan parçaları stokta kalmışları kitliyorlar almak zorunda kalıyorum.
R5 3600'lü bir sistemi 10K'ya toplayamazsın. Bence de iyi yapmışsın, iadeni gerçekleştirsenler. Sen tekrardan konu aç ve beni etiketle. Ancak bana bile gerek kalmadan mutlaka önereceklerdir.

Tokuchi77

80+ Bronze
R5 3600'lü bir sistemi 10K'ya toplayamazsın. Bence de iyi yapmışsın, iadeni gerçekleştirsenler. Sen tekrardan konu aç ve beni etiketle. Ancak bana bile gerek kalmadan mutlaka önereceklerdir.
Selman kara siz ve hüseyin ahmet öztürktü sanırsam sizleri etiketleyeceğim.
Başkaları da yardım ederse sevinirim.

Tokuchi77

80+ Bronze
dostum daha iyi alınabilir diyenlere takılma,almışsın bi kere hayırlı olsun güle güle kullan.
Teşekkürler üstat ilgin için. Ben iptal etme kararı aldım. Bilet gönderdim incehesap sitesi üzerinden. Paramın iadesini siparişin iptalini istedim. Gerekirse toplayacağım. Pahalı gelirse gerçekten herkesin önereceği hazır sistem çıkana kadar da almayacağım.

HoYeon Jung

80+ Gold
Teşekkürler üstat ilgin için. Ben iptal etme kararı aldım. Bilet gönderdim incehesap sitesi üzerinden. Paramın iadesini siparişin iptalini istedim. Gerekirse toplayacağım. Pahalı gelirse gerçekten herkesin önereceği hazır sistem çıkana kadar da almayacağım.
Hocam bence de iyisini yaptınız. Hem 100TL daha uyguna gelecek gibi düşünün. Hem de sizin aklınızda soru kalmaz.

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk
Selman kara siz ve hüseyin ahmet öztürktü sanırsam sizleri etiketleyeceğim.
Başkaları da yardım ederse sevinirim.
Hocam senin için bu gece araştırma yapacağım bu sistem gayet güzeldi ama sen al-sat uğraşmak istemiyorsun psu için bakalım umarım bulabilirim.

Tokuchi77

80+ Bronze
Ben al-sat uğraşmak istemiyorum birde zaten montajından anlamam. Mahalledeki bilgisayarcıya hiç güvenmiyorum zaten. Evet o derece güvenmiyorum.
Bu arada niye aldıktan sonra yazarsın ki diyenler olmuştu.
Ben kaç gündür sistem almak istediğimi belirtiyorum aslında ama bazen konular ilgi çekmiyor.
Aldıktan sonra yazınca ilgi çekti.
Bir dahakine almışım gibi konu açıcam ama parayı yatırmamış olucam.
Baktım yorumlar iyi hemen yatırırım parayı o kıvama geldim artık

Mercedesbenz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Arda Öztürk
Ben al-sat uğraşmak istemiyorum birde zaten montajından anlamam. Mahalledeki bilgisayarcıya hiç güvenmiyorum zaten. Evet o derece güvenmiyorum.
Bu arada niye aldıktan sonra yazarsın ki diyenler olmuştu.
Ben kaç gündür sistem almak istediğimi belirtiyorum aslında ama bazen konular ilgi çekmiyor.
Aldıktan sonra yazınca ilgi çekti.
Bir dahakine almışım gibi konu açıcam ama parayı yatırmamış olucam.
Baktım yorumlar iyi hemen yatırırım parayı o kıvama geldim artık
Fişe tak çalıştır oyna lazım sana :D

Tokuchi77

80+ Bronze
Fişe tak çalıştır oyna lazım sana :D
Gaming Gen TR ile yaşadığım süreç ve tüm gerçekler olayından sonra birde bu sistemi daha fazla borca girerek üstüne para koyarak 10.100 TL ye alıyorum ama olumsuz yorumlar oldu. Olumlu yorum yapanlar bile PSU ve kasa değiştir dedi. O derece. Yani iptali en iyisi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siparişini verdiğim sistemin sadece para iadesini istiyorum adamlar kıllarını bile kıpırdatmadı hemen paramı geri yatırmaları gerek alt tarafı umarım bu sabah bu kolay işi hemen yaparlar.

ardayvl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Arda Yivli
C4, çöp gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmak.
Kasa ve psu C4'ten daha sıcak. Sistem 500-700 lira pahalı olmuş birde. Ama canını sıkma güzel yine.

Tokuchi77

80+ Bronze
Kasa ve psu C4'ten daha sıcak. Sistem 500-700 lira pahalı olmuş birde. Ama canını sıkma güzel yine.
Üstat C4'ten daha sıcak güç kaynağı nasıl olbailirde iyi olabilir hemde daha fazla para ödenmesine rağmen :(

God Like

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
C
Günümüz şartlarına göre iyi bir PC halı hazırda elinde PC yoksa da seni bir süre götürür. 300-500₺ fark yapar farklı yerlerden toplamış olsanız oda nazarı olsun hayırlı olsun güle güle kullanın

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hayırlı olsun. Keşke almadan önce açsaydınız konuyu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,844
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom