Neler Yeni

10.000 TL'ye Aldığım R5 3600+RTX 2060 Sistemim İyi mi?

Nyan_Chicken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Nyan_Chicken
anakart ve kasa biraz kötü gibi ama diğer parçlar güzele benziyor hayırlı olsun zamanınız olursa bi ara psu sunu değiştirin bence

Tokuchi77

80+ Bronze
Arkadaşlar incehesap sitesinde hemen iptalini istemiştim ve bilet göndermiştim kendilerine. Bu sabah bir baktım ki siparişlerim kısmında siparişimle en ufak bilgi yok silinmiş. İptal/İade ve değişim gibi sekmelerde de hiçbir şekilde yok. Bana otomatik cevap olarak mail adresimize dekontunuz ile birlikte sipariş numaranızı paylaşınız demiş. Tamam mail gönderdim şimdi ama siparişim niye tamamen silinmiş yani en azından iptal/iade kısmına eklenmemiş ve iadesi yapılacak gibi bir sürece girmemiş bilmiyorum. Tamaemen parasını ödediğim sistem hiçbir şekilde görüntülenemiyor sitede. Mail ile sipariş numarasını yazıp IBAN bilgilerimi verdim ve dekontu gönderdim PDF olarak kendilerine. Süreç devam ediyor.

Penguen

80+ Silver
HDD ekle ve PSU'yu değiştir. Sinerji Lunaspian mı ne, o sistemi almak çok daha mantıklı olurdu bence.

Tokuchi77

80+ Bronze
HDD ekle ve PSU'yu değiştir. Sinerji Lunaspian mı ne, o sistemi almak çok daha mantıklı olurdu bence.
12.000-13.000 TL bütçem olsa düşünmeden alırdım. Ama incehesap paramı yatırdığı zaman bile çok çok iyi bir fırsat ve her şeyi ile herkesin iyi diyeceği hazır sistem gelmezse kampanya olarak bir siteye almayacağım artık. 1-2 ay erteleyeceğim en az.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstat bu çok sorun olmayacak gibi. Sipariş verdim ve iptal olmasını istediğimi yazdım hemen bir saat sonra. Paramı geri yatırırlar. Dekontu gönderdim mail ile sipariş numaramı yazdım. Geri dönüş yaparlar heralde paramı geri yatırırlar. Basit işlem baya kendileri için.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Bence fiyatı gayet iyi. Biraz daha paran olduğu zaman PSU'yu değiştirmeni öneririm. Herkes kazık falan demişte 9K'ya RTX2060 sistem var herhalde

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
biraz uçmuşsun

9k dan fazla verilmemsi gerkiyor 2060lı sistemlere

Bence fiyatı gayet iyi. Biraz daha paran olduğu zaman PSU'yu değiştirmeni öneririm. Herkes kazık falan demişte 9K'ya RTX2060 sistem var herhalde
var

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim

Tokuchi77

80+ Bronze
Ben paramın iadesini ister oldum artık zaten siparişlerim kısmından incehesap yetkilileri silmiş bile benim sistemi. Siparişlerimde görüntülenmiyor. Mail gönderdim artık para iadesi için beklemede süreç.
Ayrıca ilgin için teşekkürler.

biraz uçmuşsun

var
Hiçbir yerde göremedim üstat. Ben fiyatında bile değildim aslında kasa ve psu hakkında çok olumsuz yorumlar yapılınca birde onlarla mı uğraşıcam diye vazgeçtim artık tamamen.

Evet arkadaş link atsın görelim 9K'ya :)

Evet 12K sanırsam sinerjideydi.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
biraz uçmuşsun