10.000TL Bütçe ile R7 9800x3d için anakart önerisi

Hocam sacma gereksiz gelecek belki ama mmo oyunlarinda kalabalik ortamlarda ciddi fps problemleri yaşıyorum. World of warcraft mesela. Raidlerde 20 25lere düştüğü oluyor. R5 7500f kullaniyorum. Hikayeli oyunlarda falan gayet memnunum aslinda. 7800x3d veya 9800x3d geçmek istiyordum. 9800x3d alayim bir daha arkama bakmayim dedim. Biraz reddit ve youtube videolarina baktim. Ciddi performans artışı oluyor. 7800x3d 9800x3d arasinda bile baya farkediyor. 2tb ssd var. Anakart da alicam. İleride yukseltirsem bir tek 4070i yükseltirim
O zaman mantıklı hareket ama 2028 e kadar am5 devam edecek zaten 2 nesil daha işlemci çıkacak am5 e 10800x3d veya 11800x3d felan alırdınız

O zaman mantıklı hareket ama 2028 e kadar am5 devam edecek zaten 2 nesil daha işlemci çıkacak am5 e 10800x3d veya 11800x3d felan alırdınız
İşlemci ikinci elde kolay satılıyor. O zaman mantıklı uygun bir islemci olursa al sat yapariz belki yine

@ANtiQ08 hocam merhabalar kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Gaming gecesinde bu model 6900e düşmüş durumda. Alınır mı ne dersiniz. Yoksa gigabyte almaya karar vermiştim

Kaçırma bunu pişman olursun muadilleri 10-15K arasında.
Hocam valla an itibariyle almış bulunuyorum. İnşallah sıkıntısız ürün gelir memnun kalırım. Bu ürünü daha önce de önerenler olmuştu fiyatına göre dolu dolu diye. Bios ile ilgili şikayeti olanlar görüyordum ama bakalım. Zaten her anakartta şikayetçi insanlar çıkıyor. Daha uygun fiyata kapatmış olduk anakartı. 9800x3d ile sıkıntısız kullanırım umarım. Teşekkürler sağolun

Hocam valla an itibariyle almış bulunuyorum. İnşallah sıkıntısız ürün gelir memnun kalırım. Bu ürünü daha önce de önerenler olmuştu fiyatına göre dolu dolu diye. Bios ile ilgili şikayeti olanlar görüyordum ama bakalım. Zaten her anakartta şikayetçi insanlar çıkıyor. Daha uygun fiyata kapatmış olduk anakartı. 9800x3d ile sıkıntısız kullanırım umarım. Teşekkürler sağolun
internette kaynak olmadığı için sorunları çözemiyorlar karta suç atıyorlar. biosu efi ile güncelleyeceksin hiçbir problemi yok zaten düzenli bios güncellemesi geliyor karta.

internette kaynak olmadığı için sorunları çözemiyorlar karta suç atıyorlar. biosu efi ile güncelleyeceksin hiçbir problemi yok zaten düzenli bios güncellemesi geliyor karta.
Benim de çok anladığım şeyler değil ama internetten bakarak araştırarak çözeriz inşallah güncelleme olduğunda :D

Teşekkürler hocam yapıştırdım valla :D 13.500e 7800x3d de var o da mantıklıymış aslında ama yeni 9800x3d almıştım
vampir gibi yediler valla 7800x3d yi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,513
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri