Neler Yeni

10.000TL laptop önerisi ders ve oyun için

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Muhammed Ali ışık
Bütçe
10000
Arkadaşlar ders çalışıp arada sırada oyun oynamak istediğim de beni üzmeyecek ucuz laptoplar hangileri tavsiyelerinizi bekliyorum ikinci elde olur

JANEH

80+ Bronze
oyun ? cs lol the witcher 3 gta 5 rdr 2 mi total war starcraft mı assasin falan mı far cry mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Hocam bu fiyat bandında oyun oynatacak maalesef biraz zor. En iyi bu duruyor gibi ama bilemedim bu bile açtığın her oyunda muhtemelen seni günaha sokar :D Lol vs oynatır muhtemelen ama AAA oyun oynayamazsın daha çok indi oyunlar oynatır bunlar. Bu fiyat aralığında belki 2. elde daha iyi bir şey bulunabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Muhammed Ali ışık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyun ? cs lol the witcher 3 gta 5 rdr 2 mi total war starcraft mı assasin falan mı far cry mı
Valo vs çok oyun sanmıyorum kardeşime alıcaz zaten reis öyle abartı birsey değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu fiyat bandında oyun oynatacak maalesef biraz zor. En iyi bu duruyor gibi ama bilemedim bu bile açtığın her oyunda muhtemelen seni günaha sokar :D Lol vs oynatır muhtemelen ama AAA oyun oynayamazsın daha çok indi oyunlar oynatır bunlar. Bu fiyat aralığında belki 2. elde daha iyi bir şey bulunabilir.
Teşekkür ederim güzel bilgisayar mış ama çok ta oyuna gerek yok bir tık daha ucuz birsey arıyorum reis :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,725
Üyeler
161,743
Son üye
sorusorma
Top Bottom