10.000TL oyuncu koltuğu önerisi

Medssinci

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
10000
Merhaba yeni bir bilgisayar aldım ve şu anki koltuğum kötü bir koltuk belimi çok ağrıtıyor :D yeni bir koltuk alacağım bütçem 10bin TL çoğunlukla oyun oynuyorum önerileriniz nelerdir?

Merhaba yeni bir bilgisayar aldım ve şu anki koltuğum kötü bir koltuk belimi çok ağrıtıyor :D yeni bir koltuk alacağım bütçem 10bin TL çoğunlukla oyun oynuyorum önerileriniz nelerdir?
günde kaç saat kullanacaksın ne sıklıkla

Boy ve kilona en uygun koltuğu seçmen lazım. Şu an titanseat fiyat/performans açısından çok iyi bir koltuk. HAWK alternatifi, özellikleri birbirine çok yakın ama titanseat daha uygun fiyatlı. Bu fiyat bandında seçeceğin koltuk modelleri de genelde 60-65 arası sünger yoğunluğuna sahip oluyor. Genelde "10 yıl çökmeme garantisi" falan diye pazarlıyorlar bu özelliği ki gerçekten de öyle.

Exvega'da önceden fiyat/performans ürünüydü, 10k'ya masajlı oyuncu koltuğu falan satıyorlardı, şimdi onun fiyatı 15k olmuş. Bugün alacak olsam titanseat'i tercih ederdim muhtemelen. Titanseat Beast bütçene uygun, yüksek/fiyat performans oranına sahip bir model.

Amazon'da 8.499 TL, kendi sitesinde "hangisi" koduyla 7900 küsür TL'ye kadar düşüyor. Önerilen boy/kilo: 205cm ve 120 kg (aynı özelliklerdeki koltukların bazıları 150kg'a kadar destekler diyor.)
https://titanseat.com/titanseat-fury-mink-kumas-oyuncu-koltugu

Son düzenleme:
Zio XL gaming koltuk nasıldır o da aşağı yukarı bir kaç özelleştirme ile 12k kupon kullanım ile ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,366
Üyeler
189,835
Son üye
AM4 DDR4 Timing ACİL
Geri