Eski pc im artık öldü donanımdan bir gram anlamıyorum ama piyasada ekran kartı yokmuş sanırım onu sonradan alma gibi bir şansım var mı ? Sadece sistsem mönitör ve ekipmanlarım hala iş görüyor bu fiyata ekran kartı dahil değil
hocam i7lere dikkat edin de @Apu Sever hocam sizi buraya alalımEski pc im artık öldü donanımdan bir gram anlamıyorum ama piyasada ekran kartı yokmuş sanırım onu sonradan alma gibi bir şansım var mı ? Sadece sistsem mönitör ve ekipmanlarım hala iş görüyor bu fiyata ekran kartı dahil değil
o pc bütçemin çok aşağısındaydı zaten i7 olunca alınır mı diye merak ettim işlemci osmanlı döneminden kalma çıktıhocam i7lere dikkat edin de @Apu Sever hocam sizi buraya alalım
bu pcyi ne için kullanıcaksıno pc bütçemin çok aşağısındaydı zaten i7 olunca alınır mı diye merak ettim işlemci osmanlı döneminden kalma çıktı
iş ve oyun hikayeli oyun valorant falan değilbu pcyi ne için kullanıcaksın
o oyunlarda ekran kartı daha önemli sonradan ekran kartu için bütçer ne ?iş ve oyun hikayeli oyun valorant falan değil
hocam hangisi daha fazla iş mi oyun mu yoksa dengede ikisinden de biraz mıiş ve oyun hikayeli oyun valorant falan değil
6k falano oyunlarda ekran kartı daha önemli sonradan ekran kartu için bütçer ne ?
daha çok iş fakat işim pc ile ilgili değil karantina nedeniyle iş oyun daha önemlihocam hangisi daha fazla iş mi oyun mu yoksa dengede ikisinden de biraz mı
size önerim 8k- 9k arası para bırakıp 3070 yada rx 6800 almanız geri kalanla sistem diğer parçaları almanzı topluyorum6k falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha çok iş fakat işim pc ile ilgili değil karantina nedeniyle iş oyun daha önemli
oc yi tahminen bilmiyorsunuz oc yapacakmısınız6k falan
daha çok iş fakat işim pc ile ilgili değil karantina nedeniyle iş oyun daha önemli
bir bilgisayarcı yapabiliyorsa yaptırabilirimsize önerim 8k- 9k arası para bırakıp 3070 yada rx 6800 almanız geri kalanla sistem diğer parçaları almanzı topluyorum
oc yi tahminen bilmiyorsunuz oc yapacakmısınız