Yanlış olmasın ama Abdullah abinin yeni storye göre cumartesi yeni pc geliyor.Onun içinde 1650 süper var,kalan parayla parçaları yükseltebilirsin isteresen.da sistem 5 i alacaktım stok kalmadı :/ 10.000 TL lik pc önerir misiniz lütfen
Sistem geleceği kesin değil ve 1650s olduğunu sanmıyorum bakır boru olmadığından düz 1650 büyük ihtimalle.Yanlış olmasın ama Abdullah abinin yeni storye göre cumartesi yeni pc geliyor.Onun içinde 1650 süper var,kalan parayla parçaları yükseltebilirsin isteresen.
Story ile karşılaştırırsanız yüksek ihtimalle 1650s değil.Yanlış olmasın ama Abdullah abinin yeni storye göre cumartesi yeni pc geliyor.Onun içinde 1650 süper var,kalan parayla parçaları yükseltebilirsin isteresen.
Bende bunu atmaya gelmiştimDeluxe 5T-10 - Game Garaj
Deluxe 5T-10 Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Deluxe 5T-10 oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
O sistem alınabilir SSD'yi patriot burst yaparsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.Bende bunu atmaya gelmiştim![]()
Netac güzeldir arkadaşım kullanıyor sorunsuz şekilde.O sistem alınabilir SSD'yi patriot burst yaparsanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
O modelin de bir sorunu olduğunu görmedim fakat daha sağlıklı olur diye demiştim.Netac güzeldir arkadaşım kullanıyor sorunsuz şekilde.
Ama tabii ki Patriot burst daha iyi
Haklısınız yanlış görmüş ve ya yazmış olabiilirimAlıntıyı görüntüle
Bakarsanız 1650s modeli böyle.
Story ile karşılaştırırsanız yüksek ihtimalle 1650s değil.