id dediginiz steam arkadaşlık kodu sanırım şueğer id bulabilirsem formu göndereceğim
hesap detaylarından steam id bulabildim. umarım odurid dediginiz steam arkadaşlık kodu sanırım şu
Alıntıyı görüntüle
arkadaşlara tıklayıp arkadaş ekle yerinden kendi kodunuzu bulursunuz hocamhesap detaylarından steam id bulabildim. umarım odur
tekrar başvuru formu doldurayım o zamanarkadaşlara tıklayıp arkadaş ekle yerinden kendi kodunuzu bulursunuz hocam
çalışıyorum tam okuyamadım gün ve saat ne ?@Juiclair0 müsaitsen kardeşini al gel.
bugün 19.00 toplanma 19.30 a kadar hazırlık çalışmaları. Sonra başlangıç.çalışıyorum tam okuyamadım gün ve saat ne ?
tamam yaz erenle benibugün 19.00 toplanma 19.30 a kadar hazırlık çalışmaları. Sonra başlangıç.
Rankınız ne ? Bi de sizin iki bilgisayar mı var ?tamam yaz erenle beni
evet kanka rankları boşver ben novayım ama iiyi oynarım erenle beni aynı takıma at yeterRankınız ne ? Bi de sizin iki bilgisayar mı var ?
Steam ID ne arkadaşlık IDevet kanka rankları boşver ben novayım ama iiyi oynarım erenle beni aynı takıma at yeter
iş yerindeyim şuan steam açık değil juiclair diye kaydet senSteam ID ne arkadaşlık ID