- Konu Sahibi Konu Sahibi
0000 diye kaydettim ya zaten sen ben de arkadaşlardasın. Sorun yok. 4 kişi kaldı bakalım.iş yerindeyim şuan steam açık değil juiclair diye kaydet sen
0000 diye kaydettim ya zaten sen ben de arkadaşlardasın. Sorun yok. 4 kişi kaldı bakalım.iş yerindeyim şuan steam açık değil juiclair diye kaydet sen
Ödül için büyük turnuvaların düzenlenmesi gerek onun için Abdullah abiye ulaşmanız gerek.Ödül?
Öğrenci adamım ben bea dimi amaÖdül için büyük turnuvaların düzenlenmesi gerek onun için Abdullah abiye ulaşmanız gerek.
Olm iki dk doldur tek tek sorim mi rank ne şöyle. Öbür adam çalışıyordu diye öyle yaptım.Ordan bi de beni yaz usta
Yok yok dolduracağım şimdi...Olm iki dk doldur tek tek sorim mi rank ne şöyle. Öbür adam çalışıyordu diye öyle yaptım.
kanka turnuva nasıl bişi olucak ve saat kaçta olucakOlm iki dk doldur tek tek sorim mi rank ne şöyle. Öbür adam çalışıyordu diye öyle yaptım.
Turnuva değil müsabaka. 1 maçkanka turnuva nasıl bişi olucak ve saat kaçta olucak
kanka turnuva nasıl bişi olucak ve saat kaçta olucak
Müsabakanın yapılacağı tarih (yeterli adam toplanabilirse min 10 kişi): 23.05 (Bugün) saat: 19.00
tamam ben okeymTurnuva değil müsabaka. 1 maç
5v5 eğlencesine. 19
128tick mi olucak oyun ?Turnuva değil müsabaka. 1 maç
5v5 eğlencesine. 19