Arkadaşlar bu fiyat var yarınkı sistem bu fiyatta çıkmaz diye düşünüyorum ne alayım ne gider , gaming gecesi felan her yerdeki şeyleri öne bulundurrarak en iyisini önerir misiniz size zahmet?
Aquarius 5T11-6500XT(PCIE4.0) - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 3T10-6500XT oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
linkte ekran kartı yok bu arada seçilmiyorAquarius 5T11-6500XT(PCIE4.0) - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 3T10-6500XT oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Hocam saat 22.00 da modart pc sistem çıkaracakArkadaşlar bu fiyat var yarınkı sistem bu fiyatta çıkmaz diye düşünüyorum ne alayım ne gider , gaming gecesi felan her yerdeki şeyleri öne bulundurrarak en iyisini önerir misiniz size zahmet?
Sistem bitmiş :/rx 6500xt nin sorunları çözüldümü abdullah abinin videosunda pek iyi dememişti çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:
linkte ekran kartı yok bu arada seçilmiyor
Hocam saat 22.00 da modart pc sistem çıkaracak
o sistem alınır mı peki içindeki parçaların kronik sorunu felan var mıSistem bitmiş :/
Yok diye biliyorum zaten anakart pcexpres 4.0 destekliyordu.o sistem alınır mı peki içindeki parçaların kronik sorunu felan var mı
o zaman bekliyim o modart ın pc siniYok diye biliyorum zaten anakart pcexpres 4.0 destekliyordu.
modart pc si değil mi? bildiğiniz kronik sorun varm ı bide kaça gelirse alayımİncehesap gaminn gecesi takip et. O fiyat bandinda 3050 sistem gelecek
11400 + 3050 var. Kronik sorunlu parça olacağını sanmıyorum. 11 iyi olur.modart pc si değil mi? bildiğiniz kronik sorun varm ı bide kaça gelirse alayım
Bekleo zaman bekliyim o modart ın pc sini