merhaba arkadaşlar telefon bakıyorum 10-11k bütçede kendim için değil annem için oyun fln oynamıyor zaten kamerası fln iyi olursa yeter teşekkürler
@şahin doğan
@şahin doğan
yoktureğer aceleniz yoksa indirimi bekleyip a52 falan alabilirsiniz üniversiteye giden kişi varsa evde
S20 Fe veya A34 en mantıklı seçenekler o bütçede.
Bir süredir piyasaya bakmıyorum fakat Samsung S20 FE bakabilirsiniz bence. (Bütçenizi biraz aşıyor sanırım, ama yine de bakmanızı tavsiye ederim.)
teşekkürler![]()
Samsung Galaxy S20 FE 128 GB 6 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy S20 FE 128 GB 6 GB fiyatları 15.958,23 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy S20 FE 128 GB 6 GB özelliklerini incele, 114 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
teşekkrülereğer aceleniz yoksa indirimi bekleyip a52 falan alabilirsiniz üniversiteye giden kişi varsa evde
yarı fiyatına 5500 e falan geliyor heralde a52 alırsan ama beklemeye değer mi bilmiyorumeğer aceleniz yoksa indirimi bekleyip a52 falan alabilirsiniz üniversiteye giden kişi varsa evde
S20 FE Snapdragon tek şu an o fiyata. Ben 2 senedir kullanıyorum memnunum.
güncelleme alıyormu artık sizce önemlimi güncelleme alıp almamasıS20 Fe veya A34 en mantıklı seçenekler o bütçede.
Güncelleme almıyor. Çokta önemli değil.güncelleme alıyormu artık sizce önemlimi güncelleme alıp almaması
Güncelleme alıyor da keşke yapmasaydım dediğim bile oluyor, şarjı ilk zamanlar daha iyi gidiyordu ben şu an Android 13'e güncelledim daha da güncellemeyeceğim. Ayrıca bence telefonun en iyi güncellemesi çok çok lazım özellikler gelmiyorsa gereksiz ve yıpratıcı oluyor.güncelleme alıyormu artık sizce önemlimi güncelleme alıp almaması
Güncelleme almıyor. Çokta önemli değil.
teşekkürlerGüncelleme alıyor da keşke yapmasaydım dediğim bile oluyor, şarjı ilk zamanlar daha iyi gidiyordu ben şu an Android 13'e güncelledim daha da güncellemeyeceğim. Ayrıca bence telefonun en iyi güncellemesi çok çok lazım özellikler gelmiyorsa gereksiz ve yıpratıcı oluyor.
Hocam bende bu butcede ariyorum, onerilen telefonlard mi aldinizmi? Baska birsey aldiysaniz ne aldınız?teşekkürler