- Bütçe
- 12.000
Merhaba, kod ve yazılım işleri öncelikli olacağım için oyun oynamıyorken düşük güç modu vs. yardımıyla 5-6 saatleri rahat görebileceğim laptop düşünüyorum. Pek PC'lerden anlayan bir insan değilim konsol oyuncusuyum ancak tek bir isteğim var: God of War, RDR2 gibi oyunları 30-60 FPS arasında düşük-orta ayarlarda oynamak. Lenovo Ideapad Gaming 3 Ryzen 5 5600h GTX1650 modeli çok güzel duruyor ancak pil performansını bilmiyorum. 3-5 sene en azından çok büyük performans düşüşü olmadan birkaç oyun oynamak istiyorum ancak eğer “2 seneye pil vs leş olur, kodlama işlerinde bile ağırlaşır” diyorsanız direkt Huawei'nin notebooklarına yönelip gaming tarafını aklımdan da çıkarabilirim (D16 modeli vs). Anlayacağınız uzun süreli kullanım & süreklilik benim için önemli ama God of War'ı Uncharted'ı vs de oynatabilse tadından yenmez
(Taşınabilir pil, powerbanklar vs nasıl iş görür bilmiyorum ama birkaç konuda arkadaşlara yazmıştı bilgisi olan kullanan varsa bilgi verirse çok iyi olur uzaktan bakınca pek sağlıklı olurmuş gibi gelmiyor)
(Taşınabilir pil, powerbanklar vs nasıl iş görür bilmiyorum ama birkaç konuda arkadaşlara yazmıştı bilgisi olan kullanan varsa bilgi verirse çok iyi olur uzaktan bakınca pek sağlıklı olurmuş gibi gelmiyor)