Crossita
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 314
E bi tek benim lafıma bakarak almaz herhalde. O kadar adam yazıyor.Ya hocam belki adamın dikkatsizliğine gelicek alıcak parası boşa gidicek farkında değil misin![]()
E bi tek benim lafıma bakarak almaz herhalde. O kadar adam yazıyor.Ya hocam belki adamın dikkatsizliğine gelicek alıcak parası boşa gidicek farkında değil misin![]()
Hocam tamam lütfen kapansın mevzu tartışma çıkmasın tatsızlık olmasınE bi tek benim lafıma bakarak almaz herhalde. O kadar adam yazıyor.
Git o arkadaşa söyle onu. Nazik bir şekilde uyarabilecekken saçma sapan konuşuyor. Anamızın karnından bunları bilerek doğmadık ki.Hocam tamam lütfen kapansın mevzu tartışma çıkmasın tatsızlık olmasın![]()
Burda hangisi tren10700K'ya 2060 koymak çok komik. Olay aynı şunun gibi oluyor xD
Alıntıyı görüntüle
ÇöpŞuna bir bakın. Disk çıkarıp onun yerine SSD yükseltmesi yapabilirsiniz. Bir de meraktan soruyorum oğlunuz kaç yaşında?![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Öyle mi.
Kimse anasının karnından bilerek doğmuyor zaten burdaki hatanız bilmemeniz değil sizin bilmeden öneride bulunmanız amacınız kötü olmasa bile bu öneri sonucunda konu sahibi sistemi alırsa kötü sonuçlar çıkabilir olay bundan ibaret.Git o arkadaşa söyle onu. Nazik bir şekilde uyarabilecekken saçma sapan konuşuyor. Anamızın karnından bunları bilerek doğmadık ki.
Çöp değil pardon, 2080TI rakibi (!)Öyle mi.
Tren: i7 10700KGit o arkadaşa söyle onu. Nazik bir şekilde uyarabilecekken saçma sapan konuşuyor. Anamızın karnından bunları bilerek doğmadık ki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Burda hangisi tren
urun.n11.com
merhaba,daha önce konu açmıştım ama netleştiremedim. Yardımınızı rica ediyorum.
oğluma PC yapacağım fortnite,PUBG gibi oyunları oynuyor.özellikle FPS değerleri yüksek olabilecek bir PC toplamak istiyorum ancak,uzun yıllar ilgilenmedim.bilemiyorum nasıl bir şey yapabiliriz.
bana öneri yapmanızı rica edebilirmiyim.
Monitorum var.Bütçem monitorsüz 10-12k ışıklı kasa lardan istiyor birde.ileride monitorumu 2k ile değiştiririm o yüzden öncelikli iyi bir PC olsun istiyorum.
elimde 144hz Msi curved monitör var.
www.n11.com
işlemci olarak Ryzen 7 3800X tercih edilebilir//![]()
AEROCOOL AIRHAWK DUO 2x20CM+1x12CM ARGB FAN ATX PE Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AEROCOOL AIRHAWK DUO 2x20CM+1x12CM ARGB FAN ATX PE arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
//High Power 750W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç Fiyatı
High Power 750W 80+ Gold Performance GD Aktif PFC Güç en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
//![]()
Inno3D GeForce RTX2080 Super Twin x2 OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Inno3D GeForce RTX2080 Super Twin x2 OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun!www.sinerji.gen.tr
//AMD RYZEN 5 3600 35MB 6çekirdekli VGA YOK AM4 65w Kutusuz+Fanlı
kampanyalı en ucuz AMD RYZEN 5 3600 35MB 6çekirdekli VGA YOK AM4 65w Kutusuz+Fanlı özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.www.depopark.com
//![]()
GSKILL RipjawsV 16GB (2x8GB) 3600 MHz DDR4 CL18 1.35V Dual Kit PC Ram(F4-3600C18D-16GVK) | En Ucuzu Akakçe
akakce.com - Fiyat Arama Motoru, İnternet Alışveriş Rehberiwww.akakce.com
//Yenileniyoruz — QP Bilişim
QP Bilişim yenileniyor. Kısa süre içinde daha iyi bir deneyimle buradayız.www.qp.com.tr
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
çok teşekkür ederim birde soğutucu eklesemmi.bu güzel olmuş ( fps güzel olur sanırım ) 2070 çok önerilen bir kart zaten sağolunuz emek verdinizHocam şöyle bir sistem topladım bakabilirsiniz ekran kartı diğer modellere göre birazcık daha daha fazla ısınıyor ama görüntüsü mükemmel değiştirmek isterseniz Asus modellerine bakabilirsiniz alt taraftan sistemi düzenleye basın değiştirmek istediğiniz bir şey olursa
Sormak istediğiniz bir şey var mı ?
oğlum 13 yaşında.ama bende oynarım ara araŞuna bir bakın. Disk çıkarıp onun yerine SSD yükseltmesi yapabilirsiniz. Bir de meraktan soruyorum oğlunuz kaç yaşında?![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com