10-12k bütçeli pc

Git o arkadaşa söyle onu. Nazik bir şekilde uyarabilecekken saçma sapan konuşuyor. Anamızın karnından bunları bilerek doğmadık ki.
Kimse anasının karnından bilerek doğmuyor zaten burdaki hatanız bilmemeniz değil sizin bilmeden öneride bulunmanız amacınız kötü olmasa bile bu öneri sonucunda konu sahibi sistemi alırsa kötü sonuçlar çıkabilir olay bundan ibaret.

Git o arkadaşa söyle onu. Nazik bir şekilde uyarabilecekken saçma sapan konuşuyor. Anamızın karnından bunları bilerek doğmadık ki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burda hangisi tren
Tren: i7 10700K

Bu şekilde 10800 tutuyor kasa ve işlemci soğutucusu alman lazım birde. Ayrıca ürünlerin fiyatlarını belki başka yerde daha uyguna vardır. ben ilk çıkan linkleri topladım. Güç kaynağını iptal edip isterseniz böyle bir şey var. Ama full tower bir kasa

merhaba,daha önce konu açmıştım ama netleştiremedim. Yardımınızı rica ediyorum.

oğluma PC yapacağım fortnite,PUBG gibi oyunları oynuyor.özellikle FPS değerleri yüksek olabilecek bir PC toplamak istiyorum ancak,uzun yıllar ilgilenmedim.bilemiyorum nasıl bir şey yapabiliriz.
bana öneri yapmanızı rica edebilirmiyim.
Monitorum var.Bütçem monitorsüz 10-12k ışıklı kasa lardan istiyor birde.ileride monitorumu 2k ile değiştiririm o yüzden öncelikli iyi bir PC olsun istiyorum.

elimde 144hz Msi curved monitör var.
//
//
//
//
//
//

Çok Kral bi Babasın :( https://www.itopya.com/efe-uygac-ga...gb-ddr4-512gb-ssd-1tb-disk-gaming-bilgisayar/

//
//
//
//
//
//
işlemci olarak Ryzen 7 3800X tercih edilebilir

Hocam şöyle bir sistem topladım bakabilirsiniz ekran kartı diğer modellere göre birazcık daha daha fazla ısınıyor ama görüntüsü mükemmel değiştirmek isterseniz Asus modellerine bakabilirsiniz alt taraftan sistemi düzenleye basın değiştirmek istediğiniz bir şey olursa
Sormak istediğiniz bir şey var mı ?
çok teşekkür ederim birde soğutucu eklesemmi.bu güzel olmuş ( fps güzel olur sanırım ) 2070 çok önerilen bir kart zaten sağolunuz emek verdiniz

Şuna bir bakın. Disk çıkarıp onun yerine SSD yükseltmesi yapabilirsiniz. Bir de meraktan soruyorum oğlunuz kaç yaşında?
oğlum 13 yaşında.ama bende oynarım ara ara ;) 51 yaşındayım bende

Geri