10-12k bütçeli pc

Reaksiyon skoru
15
merhaba,daha önce konu açmıştım ama netleştiremedim. Yardımınızı rica ediyorum.

oğluma PC yapacağım fortnite,PUBG gibi oyunları oynuyor.özellikle FPS değerleri yüksek olabilecek bir PC toplamak istiyorum ancak,uzun yıllar ilgilenmedim.bilemiyorum nasıl bir şey yapabiliriz.
bana öneri yapmanızı rica edebilirmiyim.
Monitorum var.Bütçem monitorsüz 10-12k ışıklı kasa lardan istiyor birde.ileride monitorumu 2k ile değiştiririm o yüzden öncelikli iyi bir pc olsun istiyorum.

elimde 144hz Msi curved monitör var.

Hocam şöyle bir sistem topladım bakabilirsiniz ekran kartı diğer modellere göre birazcık daha daha fazla ısınıyor ama görüntüsü mükemmel değiştirmek isterseniz Asus modellerine bakabilirsiniz alt taraftan sistemi düzenleye basın değiştirmek istediğiniz bir şey olursa
Sormak istediğiniz bir şey var mı ?

Son düzenleme:
merhaba,daha önce konu açmıştım ama netleştiremedim. Yardımınızı rica ediyorum.

oğluma PC yapacağım fortnite,PUBG gibi oyunları oynuyor.özellikle FPS değerleri yüksek olabilecek bir PC toplamak istiyorum ancak,uzun yıllar ilgilenmedim.bilemiyorum nasıl bir şey yapabiliriz.
bana öneri yapmanızı rica edebilirmiyim.
Monitorum var.Bütçem monitorsüz 10-12k ışıklı kasa lardan istiyor birde.ileride monitorumu 2k ile değiştiririm o yüzden öncelikli iyi bir PC olsun istiyorum.

elimde 144hz Msi curved monitör var.
Şuna bir bakın. Disk çıkarıp onun yerine SSD yükseltmesi yapabilirsiniz. Bir de meraktan soruyorum oğlunuz kaç yaşında?

Kusura bakma ama attığın sistem b*k gibi arkadaşım bilmiyorsan parçaları önerme sistem o zaman hem intel sistem ya !!!!
Hocam üst segment bir sistemde tercih edilebilirliği var intel'in ama bu önerilen sistem bildiğin çöp; çok dengesiz.

Evet hocam o konuda haklısınız dikkatsizliğime geldide 2060 var ya sistemde :D
10700K'ya 2060 koymak çok komik. Olay aynı şunun gibi oluyor xD
1595032029704.png

Hocam inno3d markası yine içinize sinmezse model değiştirebilirsiniz ama güvenilir bir marka haberiniz olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya hocam belki adamın dikkatsizliğine gelicek alıcak parası boşa gidicek farkında değil misin :D
Hocam tartışmaya gerek yok adamın konusunda olay çıkmasın kapatın bence mevzuyu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,448
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri