hocam nispeten eski olması düşündürüyor. Güncelleme alır mı? stabil kalır mı? Ne dersiniz bu konudasıfır s20 fe
Huaweı'ın alt markası diye biliyorum. Google servisleri sıkıntı oluşturur mu? Kullanma fırsatınız olduysa özelden birkaç soru sorabilir miyimHonor x9a
bu bütçede bu telefondan daha iyi bir telefon yok çoğu orta segment telefondan çok daha iyi olduğuna emin olabilirsiniz stabilite açısından sd 865 var ve android 13 ile son derece stabil çalışıyor.hocam nispeten eski olması düşündürüyor. Güncelleme alır mı? stabil kalır mı? Ne dersiniz bu konuda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Huaweı'ın alt markası diye biliyorum. Google servisleri sıkıntı oluşturur mu? Kullanma fırsatınız olduysa özelden birkaç soru sorabilir miyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca a34 nasıl sizce?
2. El XR, SE 2020 anca bulursunİyi forumlar. Soru başlıkta. 2 .elde apple düşünebilirim.
Android hocam bu güncelleme almasanızda sorun olmaz. Örneğin Hala Android 5 Bir cihazı rahatlıkla kullanabilirsiniz. (Android 8 Kullanıyorum)Diyelim ki güncellemeden mahrum kaldım hocam, Ne gibi sorunlar yaşarım? Siz yaşadınız mı?