Neler Yeni

10-14 Bin TL'ye sistem önerileri

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar

RuhiBey

80+
Arkadaşlar öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Yaza doğru PC almayı düşünüyorum. Hazır sistem alacaktım. Kendim toplasam daha mı ucuza gelir diye düşündüm ve adam akıllı piyasayı bilmediğimden toplayamadım. Bana hazır sistem ve toplama sistem kuracak arkadaş var mı acaba?

Arkadaşlar sistemden kısabildiğim kadar kısacağım. Sadece oyun oynayacağım. Oynadığım oyunlar Warzone, BF 2042, New World, Cyberpunk vs oyunlar.

Ultrada oynamak istemiyorum. Bir sistem alayım önümüzde çıkacak oyunların çoğunu(5-6 yıl sonrasını) 60 fps sabit açsa bile yeterli. 60'ın altına hiç inmeyecek ama. Oynadığım oyunlar yukarıda. Sistem topladım mesela PSU 550W yeterli. Gidip 650w almak istemiyorum. Demek istediğim işime yaramayacak parçalardan kısabildiğim kadar kısacağım. Anakart vs olabilir.

Özet olarak istediklerim bunlar arkadaşlar. Bana bir yardımcı olursanız çok makbule geçer.

NOT: Temiz kullanılmış 2.el ürün önerisinede açığım.

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
rx 6600 toplamış bu arkadaş. Güzel sistem toplamış ama. rx 6600xt altı almamayı düşünüyorum. Bilgisayarı aldıktan sonra beni 5-6 sene götürsün. rx 6600 götürür de biraz geri planda kalıyor.

RuhiBey

80+
rx 6600 toplamış bu arkadaş. Güzel sistem toplamış ama. rx 6600xt altı almamayı düşünüyorum. Bilgisayarı aldıktan sonra beni 5-6 sene götürsün. rx 6600 götürür de biraz geri planda kalıyor.
Kanka gaminggen deki mağazada olabilir onu bulursan kap hemen.

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Kanka gaminggen deki mağazada olabilir onu bulursan kap hemen.
Çalışıyorum ve merkezde değilim. Alma şansım çok düşük. Mağazayı arayıp sormak lazım. Şuan durakalsın dedim. Fiyatlar biraz daha inecekmiş. Belki bu fiyata 3060 kampanyası olabilir ilerde. Onu alırım.

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Top Bottom