İkinci el iPad mini 6 al10-14 k arası Tablet/Pc almak istiyorum Kullanım Amacı Dizi/Film Maç izleme Çok fazla Model var Tabletten Anlayan Arkadaşlar Yardımcı Olabilir mi lütfen?
İkinci el iPad mini 6 al
Matepad Air veya pad 6 ozamanAndroid İşlemci İstiyorum başlığa yazmayı unuttum
Pardon baya zamlanmis bu tabletler 1 hafta önce falan 12700 falandıAndroid İşlemci İstiyorum başlığa yazmayı unuttum
Honor Pad 9 Qualcom nasıl bilginiz varmıdır deneme tanıtım videoları denk geliyorMatepad Air veya pad 6 ozaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pardon baya zamlanmis bu tabletler 1 hafta önce falan 12700 falandı
Hem marka olarak hemde işlemci olarak bana göre zayıf bir ürün Huawei matepad Air çok daha başarılıdır diye düşünüyorum aradaki işlemci farkı çok fazla SD 888 yerine 6 gen 1 almak çok saçma olurHonor Pad 9 Qualcom nasıl bilginiz varmıdır deneme tanıtım videoları denk geliyor
Matepad Air mi , MiPad 6 mı ikisinden hangisini tercih edersinizHem marka olarak hemde işlemci olarak bana göre zayıf bir ürün Huawei matepad Air çok daha başarılıdır diye düşünüyorum aradaki işlemci farkı çok fazla SD 888 yerine 6 gen 1 almak çok saçma olur
Matepad AirMatepad Air mi , MiPad 6 mı ikisinden hangisini tercih edersiniz
Matepad Air mi , MiPad 6 mı ikisinden hangisini tercih
Teşekkür ederim alırsam inşallah memnuniyet durumunu aktarıcam burdanMatepad Air
Sağolun hayırlı sabahlarTeşekkür ederim alırsam inşallah memnuniyet durumunu aktarıcam burdan