Öneri 10-15 bin tl arası telefon önerisi

N1GHT

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
400
Bütçe
15000
Selamlar. Babamın telefona ihtiyacı var ve güzel bir ürün arıyoruz. F/P olması güzel olur. Ekran, batarya, kamera gibi özellikler önemli. Oyun oynanmayacak çok güçlü bir işlemciye ihtiyacımız yok. Bütçe ufak düzeyde esneyebilir. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Selamlar. Babamın telefona ihtiyacı var ve güzel bir ürün arıyoruz. F/P olması güzel olur. Ekran, batarya, kamera gibi özellikler önemli. Oyun oynanmayacak çok güçlü bir işlemciye ihtiyacımız yok. Bütçe ufak düzeyde esneyebilir. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Samsung a36 yi önereni çok gördüm bende pek anlamam ama yakında telefon alacam benim aklımdada a36 var şuanlik

S21 fe alma baban için batarya önemlidir.A36 al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Veya magic 7 lite

Sana önerim magic 7 lite olur bataryası büyük.

indirim de denk getirebilirsen galaxy a36 8/256
Biz 128'i dolduramıyoruz hocam gerek yok 256'ya

S21 fe alma baban için batarya önemlidir.A36 al

Veya magic 7 lite

Sana önerim magic 7 lite olur bataryası büyük.
a36 aldık hocam sağolun

Biz 128'i dolduramıyoruz hocam gerek yok 256'ya

a36 aldık hocam sağolun
Memnun musunuz? A55 temiz denk getirirsem onu almayı planlıyorum ama a36da 0 telefon ne yapsam bilmiyorum

Memnun musunuz? A55 temiz denk getirirsem onu almayı planlıyorum ama a36da 0 telefon ne yapsam bilmiyorum
Evet, şuanlık memnunuz. Kamerası iyi arayüz akıcı tasarımı da güzel. a55 hakkında bir fikrim yok, a36 düşünürseniz tavsiye ederim. Fakat kılıfla beraber bir tık kaba oluyor, rahatsız edici düzeyde değil fakat bazılarını ilgilendiren bir konu. Ona dikkat edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,063
Üyeler
184,726
Son üye
beratvarvar
Geri