Neler Yeni

10 - 15k arası 2k monitör önerisi

SenSeI01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Samet
Bütçe
15000
bütçem en fazla 15 bine çıkabilir ki o bile beni biraz zorlayacak bir durumda 1000 2000 bin fazla verip daha iyi bir şey sahip olabileceksem çıkmak istiyorum onun dışında fiyat performans 2k çözünürlükte monitör arıyorum 2. el öneriyede açığım bu fiyat bir üst seviye monitör de alınabilir tavsiyelerinizi bekliyorum

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
mert kurtulus
32 inç dell g3223 alabilirsiniz

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Bütçen o kadar çıkıyorsa o paraya 2K yerine direk bu 4K monitörü al derim. Bizzat kullanıyorum çok çok iyi ürün. Akıllı monitör. Hali hazırda Amazon yıl sonu indirimleri bitmeden kap direk derim. Müthiş monitör ben çok memnunum. Hemde geleceğe yatırım yapmış gibi olursun.
Ancak tavsiyem kullanırken muhakkak kaliteli bir HDMI 2.1 kablo ile kullan. Hem VRR, hem 12-Bit renk ayarı, hem de monitörün kendi içindeki HDMI ayarlarını rahatça ayarlayabilirsin. HDMI 2.1 ile de rahatlıkla 4K 144 Hz 1Ms görüntü aktarıyor ve ekran kartının yazılımı üzerinden 12-bit renk ayarı yapılabiliyor. DP kablo ile olmuyor.
Elinde yoksa bu monitörün yanına Paugge Ultra Sertifikalı HDMI 2.1 kablo almanı öneririm. Ben bizzat bu şekilde kullanıyorum ve yalan yok aşırı memnunum. ^^

Samsung LS28BG702EPXUF Odyssey G7 28 inç UHD 1ms 144Hz HDR400 G-Sync Smart Oyun Monitörü - 15499 TL

SenSeI01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
32 inç dell g3223 alabilirsiniz
32 inç hiç görmedim kullanmadım çok büyük kaçar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçen o kadar çıkıyorsa o paraya 2K yerine direk bunu al derim. Bizzat kullanıyorum çok çok iyi ürün. Akıllı monitör. Hali hazırda Amazon yıl sonu indirimleri bitmeden kap direk derim. Müthiş monitör ben çok memnunum.

Samsung LS28BG702EPXUF Odyssey G7 28 inç UHD 1ms 144Hz HDR400 G-Sync Smart Oyun Monitörü - 15499 TL
Samsung içime sinmiyor şuanda da kullandığım monitör samsung üstelik 4k fazla gelebilir

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
mert kurtulus

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
32 inç hiç görmedim kullanmadım çok büyük kaçar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung içime sinmiyor şuanda da kullandığım monitör samsung üstelik 4k fazla gelebilir
Size gelen Samsung monitör belki şansınıza iyi çıkmamış olabilir ama bence önerdiğim ürüne bir şans verin. Kaldı ki satıcı Amazon TR nin bizzat kendisi bir sorun çıkarsa rahatça iade edersiniz sorun olmaz. Dediğim gibi bizzat kullanıp memnun kalmasam önermezdim. Ayrıca 4K şimdilik fazla gelse de ilerisi için çok iyi olur, ileride 4K almak istediğinizde fazladan masraf yapmamış uğraşmamış olursunuz. Yine de siz bilirsiniz. Oyunları yine oyun ayarlarından 1440p ye çekip rahatça oynayabilirsiniz ki bende öyle yapıyorum, ekran kartım 1440p kartı olduğundan sebep. Bunun dışında masaüstünde falan normal 4k 144hz kullanıyorum.
Ben tavsiyemi verdim, bütçe sizin karar sizin. :))

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
mert kurtulus
Bir kez 32 inç alışırsanız bırakamazsınız

Top Bottom