10-15K Fiyata Sistem Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
15000
Merhaba 10 - 15k Fiyat Bazında F/p Sistem Toplama Şansımız Varmı Acaba ?
Valorant / Cs gibi oyunlar oynamak istiyorum.

Merhaba 10 - 15k Fiyat Bazında F/p Sistem Toplama Şansımız Varmı Acaba ?
Valorant / Cs gibi oyunlar oynamak istiyorum.
Hocam Sıfır mı olacaktı yoksa parçaları ikinci el mi olacaktı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet parçalar 2. el olabilir
hocam Yaşadığınız Şehir nedir acaba sarı sitede falan sizin şehirinizdeki ilanlara bakarak araştırmak için

2. el

hocam Yaşadığınız Şehir nedir acaba sarı sitede falan sizin şehirinizdeki ilanlara bakarak araştırmak için
istanbuldayım

aslında 6 ay önce paylaşılmış 6k ya sistem toplama videosundaki sistemi toplamak istiyodum fakat şuan aynı performansı verir mi daha mantıklı bi sistem toplanabilir mi merak ettim sormak istedim

Bence kart olarak 2060 ve 5600 lü 2.el sistem güzel olur
5 5600 çok ısınıyo diyolar rx 580 ryzen 5 3600 tarzı bi sistem gitmez mi

aslında 6 ay önce paylaşılmış 6k ya sistem toplama videosundaki sistemi toplamak istiyodum fakat şuan aynı performansı verir mi daha mantıklı bi sistem toplanabilir mi merak ettim sormak istedim

5 5600 çok ısınıyo diyolar rx 580 ryzen 5 3600 tarzı bi sistem gitmez mi
2060 ve 5500 de olablir böyle daha iyi olur

Hocam size birazdan ilanları göstereceğim ama ilk önce şunu söylemem lazım Bence ana kartı kesinlikle sıfır almanızı öneririm çünkü ikinci el ana kartlar genellikle ya bozuk oluyor yada sıfır fiyatına satılıyor o yüzden sıfır almanızı öneririm bide ramler ikinci elde genelde sıkıntılı oluyor elinizde patlayabilir güç kaynağını ise ikinci el araştırıp iyi bir tane bulup alabilirsiniz ekran kartı, işlemci, fanlar, ve kasayı ikinci el alabilirsiniz

Hocam size birazdan ilanları göstereceğim ama ilk önce şunu söylemem lazım Bence ana kartı kesinlikle sıfır almanızı öneririm çünkü ikinci el ana kartlar genellikle ya bozuk oluyor yada sıfır fiyatına satılıyor o yüzden sıfır almanızı öneririm bide ramler ikinci elde genelde sıkıntılı oluyor elinizde patlayabilir güç kaynağını ise ikinci el araştırıp iyi bir tane bulup alabilirsiniz ekran kartı, işlemci, fanlar, ve kasayı ikinci el alabilirsiniz
sorun değil ana kartı ve ramleri alırım ayrıca tavsiyeniz için teşekkür ederim bekliyorum önerilerinizi

İşlemci olarak ikinci elde Ryzen 5 5600 alınabilir 3000 tl civarına. Anakartta 1500 2000 tl arasına herhangi ikinci el bir anakart olabilir, a320 felan. Ekran kartı olarak rx 6600 alınabilir, yine ikinci elde 4000, 4500 civarına bulunabilir. Ram'da 2x8 16gb ddr4 ram'ler 800 1000tl arasında. Psu dahil kasalar 2000 tl civarında. Ssd'yi ikinci el almanızı önermem, kioxia exceria g2 alınabilir. Böyle haliyle toplam 14.000 tl civarı alıyor. Aslında fiyatı biraz daha az olsun derseniz, zaten valo cs tarzı oyunlar işlemci ağırlıklı olduğu için daha iyi bir işlemci alıp ekran kartını rx 580 8gb'a düşürebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,760
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri