Neler Yeni

10 15kya 1 2 sene idare edecek ios cihaz önerisi

Arabasevdalısı

80+ Bronze
zaten planda 13 almak vardı. ama araba falan aldık, ben de ailemi daha çok yormak istemiyorum. IPhone x almanın 11den bi farkı kaldığını düşünmüyorum, hatta daha iyi yönleri olduğunu düşünüyorum ekran falan filan. 12 alsam da dediğin gibi, iphone 11e bu sene nasıl bir muamele yapılıyorsa aynısı iphone 12ye de 1 sene sonra yapılacak.
Afedersinde amiral gemisi bir samsungu sıradan bir samsungla karıştırma, s22in çıktığı gün rakibi 13 tü bunu unutmadan konuş, a serileri samsungun gerçekten dandik telefonlar bende sevmem, ama bir s22 16-17 ye en tatmin edecek sıfır telefondur .

Semix59

80+ Silver
6 ay X kullandım. 4 aydır da 11 kullanıyorum. Pili 80 üstü bir 11 al idareten on numara cihaz. Bende şuan 13 düşünüyorum mesela.

kerem70

80+
11 şu anki fiyatını asla ama asla hak etmiyor. Sakın 11 alma gibi bir düşünceye kapılma derim. Yine de sana kalmış. Sene sonu bildiğim kadarıyla güncelleme desteği de bitiyor zaten. Şu anda alacaksan en aşağı 13 almanı öneririm biraz daha bütçeyi artırıp 13 al bence. 12'nin de çok bir ömrü kalmadı.
Bence arkadaşın dediği gibi 11 alman kötü olur 13 altı kurtarmaz alacaksan ben xr kullanıyorum 3.5 sene oldu galiba gir biyerde çalış 1 ay üstüne babanda koyar güzelini alırsın

2xYam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
İsmail Erdem Konyar
Ben kendim 5 senedir XR kullanıyorum telefon aşırı ısınıyor ve aşırı ısınmadan donuyor. Bu fiyat bandına S22 falan al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ömer
xten memnun kaldın mı?
Bende s22 plus var ve ekranı çok güzel renkler canlı hem siyahlar gerçek siyah ama iphone 11 deki siyahlar lacivertimsi ve ekranın kenarlarındaki kasa çok geniş apple fanboyu olmayın ayrıca sizin dediğiniz telefon a serisinin düşük bir modeli. Bence fe modellerine bulaşmadan samsung telefon alabilirsin. Apple ın m serisi işlemcileri güçlü ama sizin bütçenizi çok geçiyor o yüzden dediğiniz fiyata en iyi performansı android tarafında alırsınız.

Şuan bi babamda 13 ve 11 var 13 güzel ama sizin bütçenizi aşar ve o fiyata değmez, işi gereği androide de geçemiyor(apple olup androidde olmayan uygulamalar vb sebeplerden dolayı). 11 in de ekranı kasası ve performansı çok kötü. Wifi gibi bağlantılarda sürekli dalgalanmalar oluyor ama s22 plus telefonumda bunu yaşamadım hem 5g özelliği de var.

Apple her şeyi kısıtlarken android bir çok şeyde serbest bırakıyor. Mesela apple a daha yeni yeni emülatörler geldi onlarda çok yavaş ama androide win 11 bile kurabilirsin. Veya samsung deX i aktif edip klavye mouse bağlarsan pcde oyun oynama deneyimini verir.

Son düzenleme:
Yaklaşık 4 5 senedir redmi note 8 kullanıyorum ve asla memnun değilim. Hani bana şey diyebilirsiniz bu paraya ios alıcağına düzgün bir android cihaz al vsvs. Ama imkan yok benim için çünkü gına geldi artık donmalardan kasmalardan falan filan. Ne olursa olsun iphoneun kastığını duymuyorum. Benim telefonum durduk yere bi iş yapmıyorken bile kasıyor. Bu tür sebeplerden ve androidlerin arayüzünü emojilerini beğenmediğim için ios almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
kanki 11 bulursun ikinci el android al diyenlere bakma idareten alıyorsan sonrası için satman hem kolay olur hem zarar etmezsin

theali

80+ Bronze
İphone 11 artık ömrünü tamamlamış bir telefon, güncelleme almayı bıraktı bırakacak. Yani bırak güncelleme almayı 2-3 yıl eskiyen neredeyse her İphone'da yavaşlama problemi oluyor (Kastettiğim büyük çaplı donmalar değil). Android almak her türlü kârlı bana göre.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
Hasan
Bende s22 plus var ve ekranı çok güzel renkler canlı hem siyahlar gerçek siyah ama iphone 11 deki siyahlar lacivertimsi ve ekranın kenarlarındaki kasa çok geniş apple fanboyu olmayın ayrıca sizin dediğiniz telefon a serisinin düşük bir modeli. Bence fe modellerine bulaşmadan samsung telefon alabilirsin. Apple ın m serisi işlemcileri güçlü ama sizin bütçenizi çok geçiyor o yüzden dediğiniz fiyata en iyi performansı android tarafında alırsınız.

Şuan bi babamda 13 ve 11 var 13 güzel ama sizin bütçenizi aşar ve o fiyata değmez, işi gereği androide de geçemiyor(apple olup androidde olmayan uygulamalar vb sebeplerden dolayı). 11 in de ekranı kasası ve performansı çok kötü. Wifi gibi bağlantılarda sürekli dalgalanmalar oluyor ama s22 plus telefonumda bunu yaşamadım hem 5g özelliği de var.

Apple her şeyi kısıtlarken android bir çok şeyde serbest bırakıyor. Mesela apple a daha yeni yeni emülatörler geldi onlarda çok yavaş ama androide win 11 bile kurabilirsin. Veya samsung deX i aktif edip klavye mouse bağlarsan pcde oyun oynama deneyimini verir.
fanboyluk değil dostum. evet ben de biliyorum iphoneun düz versiyonlarıyla samsungun düz versiyonları arasında ekran kalitesi olarak cok fark var. ama bu telefon beni androidden soguttu ve ios bir cihaz almak istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İphone 11 artık ömrünü tamamlamış bir telefon, güncelleme almayı bıraktı bırakacak. Yani bırak güncelleme almayı 2-3 yıl eskiyen neredeyse her İphone'da yavaşlama problemi oluyor (Kastettiğim büyük çaplı donmalar değil). Android almak her türlü kârlı bana göre.
yukarıda yazan arkadaş gibi idareten almak istiyorum ve satarken de değerini kaybetsin istemiyorum. ben hicbir zaman iosta bahsettiğin büyük çaplı donmaları görmedim.

theali

80+ Bronze
fanboyluk değil dostum. evet ben de biliyorum iphoneun düz versiyonlarıyla samsungun düz versiyonları arasında ekran kalitesi olarak cok fark var. ama bu telefon beni androidden soguttu ve ios bir cihaz almak istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yukarıda yazan arkadaş gibi idareten almak istiyorum ve satarken de değerini kaybetsin istemiyorum. ben hicbir zaman iosta bahsettiğin büyük çaplı donmaları görmedim.
(Kastettiğim büyük çaplı donmalar değil) !!!

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
Hasan
(Kastettiğim büyük çaplı donmalar değil) !!!
pardon gece gece senin dediğini tekrar kendim yazmışım ahhahaha. ben androidde 1 2 sene sonra hep bu sorunları gorup duyuyorumç

Top Bottom