Neler Yeni

10-20k arası ekran odaklı telefon önerisi

adral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
a a
Çıktığından beri mi 11 lite kullanıyordum ancak kronik problemlerinden dolayı bozuldu. Bu problemler başımı az ağrıtmadığı için xiaomi ve alt firmalarının telefonlarını mümkünse bu sefer değerlendirmek istemiyorum. Bozulmasaydı daha senelerce bir eksikliğini hissetmeden kullanmaya devam ederdim orası ayrı

Ekranı olabildiğince kaliteli, ya bataryası büyük ya hızlı şarjlı ve mümkünse düzgün stereo hoparlörlü bir telefon arıyorum. Telefonda çok nadir oyun oynarım o yüzden çok performans beklentim yok gündelik kullanımda akıcı olması yeterli. Kamerasıyla ayda yılda bir işim anca çıkar. Çoğunlukla film video kitap gibi içerikler için kullanacağım.

YD veya 2. el düşünmüyorum

İnternette az biraz gezinmem sonucu karşıma bu telefonlar çıktı (link)

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Sezer
2.5 senedir S21FE kullanıyorum, gayet memnunum. Ekranı tatmin eder. Oyunlarda kasmaz ama oyun tipine göre fazla pil gider. Diğer türlü her şekilde tek şarjla günü tamamlarsın.

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Kadir Efe Ulusoy
2.5 senedir S21FE kullanıyorum, gayet memnunum. Ekranı tatmin eder. Oyunlarda kasmaz ama oyun tipine göre fazla pil gider. Diğer türlü her şekilde tek şarjla günü tamamlarsın.
ekran konusunda samsung ciddi şekilde cimri fe modellerde
Mesaj otomatik birleştirildi:

11t pro(oyun-ekran-kamera)
x6 pro (oyun-ekran)
honor 200(genel özellik dağılımı kamera-oyun-ekran-batarya şarj)
honor magic 7 lite(önerimdir sağlamlık uzun ömürlü olması açısından
batarya-sağlamlık-ekran-kamera)

önerim honor 200-magic 7 lite olucak sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

1745608035155.png

magic 7 lite bataryaya ve dayanıklılığa puan verip
işlemci ve şarjdan kısıyor
bu arada honor 200de 100w destek var adaptör çıkıyor
magic 7 liteda ise 66w destek var adaptör yok ama yanında x7 lite kulaklık veriliyor

Son düzenleme:
Honor 200. Xiaomi almayın

Top Bottom