Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz telefon olursa sevinirim. Sadece gereksiz büyük ve kalın olmayan moddeller varsa bildiğniz FP bir model arıyorum
20* bütçeSamsung Galaxy S23 FE 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy S23 FE 128 GB fiyatları 20.649,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy S23 FE 128 GB özelliklerini incele, 90 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
aslında s22 ile bunun arasında kaldım çok bir fark var mı s22 ileSamsung Galaxy S23 FE 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy S23 FE 128 GB fiyatları 20.649,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy S23 FE 128 GB özelliklerini incele, 90 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Her bütçe esnetilir bırakalım kullanıcı karar versin.Samsung Galaxy S22 5G 128GB 8GB RAM Siyah Cep - PttAVM.com - 2024
Samsung Galaxy S22 5G 128GB 8GB RAM Siyah Cep Telefonu - Samsung Türkiye Garantili Samsung Galaxy S22 5G 128GB 8GB RAM Siyah Cep Telefonu - Samsung Türkiye Garantili - 2024www.pttavm.com
Samsung Galaxy A55 256GB Sm-A556Ezkwtur - idefix
Samsung Galaxy A55 256GB Sm-A556Ezkwtur ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Android Telefonlar ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.comMesaj otomatik birleştirildi:
20* bütçe
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.pttavm.com/samsung-gala...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.36.8 a73 a55 ve s22 attım iyi günler
S23 FE ile s23 arasında kalmıştım ben s23 daha iyi ama estetiklik açısından kötü. Ağır bir telefon ve ekran çerçevesi kalın ve şarjı hızlı bitiyor. Telefon küçük s22 le bir farkı yok diye biliyorum. Eğer ağırlık vs. o kadar önemli değil ise s23 fe alabilrsin.aslında s22 ile bunun arasında kaldım çok bir fark var mı s22 ile
Daha büyük ve biraz daha parlak ekran daha iyi şarj süresi dışında öyle aman aman fark yok aradaki fark ortada karar sizinaslında s22 ile bunun arasında kaldım çok bir fark var mı s22 ile
hocam zaten birisi bu ile bu arasında bütçem var derse ben şunu anlarım örneğin 5k bbütçem var ama çok fark edecekse 10kya çıkarım aradaki farka bakarım eğer değmeyecekse ben 5 kya öneririm s22 ile 23fe arasıdnaki fark çok azHer bütçe esnetilir bırakalım kullanıcı karar versin.
Yanlış yazmışım. S22 ile farkı yok. Ayrıca s22 de şarj şikayetleri var diye hatırlıyorum şarjı çok çabuk bitiyordu sanırsam.S
S23 FE ile s23 arasında kalmıştım ben s23 daha iyi ama estetiklik açısından kötü. Ağır bir telefon ve ekran çerçevesi kalın. Telefon küçük s23 le bir farkı yok diye biliyorum. Eğer ağırlık vs. o kadar önemli değil ise s23 fe alabilrsin.
epeyde karşılaştırdım çoğu durumda s22 bir tık önde gösterdi. Ve şuan s22 fiyatı giderek azalmış. Önerileriniz için herkese teşekkür ederimDaha büyük ve biraz daha parlak ekran daha iyi şarj süresi dışında öyle aman aman fark yok aradaki fark ortada karar sizin
Sen bizim insanımıza ne bakıyorsun 10k ile 20k arasında onlarca telefon giriyor böyle yazıldı ise bil ki 20k ve üstü cihazlara açıktır bu adam gidip asla 10-12k lık bir cihaz önerisine kulak vermez.hocam zaten birisi bu ile bu arasında bütçem var derse ben şunu anlarım örneğin 5k bbütçem var ama çok fark edecekse 10kya çıkarım aradaki farka bakarım eğer değmeyecekse ben 5 kya öneririm s22 ile 23fe arasıdnaki fark çok az
Pil süresi canını sıkabilir bu durumu göz önünde bulundurmakta fayda varepeyde karşılaştırdım çoğu durumda s22 bir tık önde gösterdi. Ve şuan s22 fiyatı giderek azalmış. Önerileriniz için herkese teşekkür ederim
20k yı zorlarım demek istedim hocamhocam zaten birisi bu ile bu arasında bütçem var derse ben şunu anlarım örneğin 5k bbütçem var ama çok fark edecekse 10kya çıkarım aradaki farka bakarım eğer değmeyecekse ben 5 kya öneririm s22 ile 23fe arasıdnaki fark çok az
yani evet bir tık doğruSen bizim insanımıza ne bakıyorsun 10k ile 20k arasında onlarca telefon giriyor böyle yazıldı ise bil ki 20k ve üstü cihazlara açıktır bu adam gidip asla 10-12k lık bir cihaz önerisine kulak vermez.
Pil süresi canını sıkabilir bu durumu göz önünde bulundurmakta fayda var
fiyat aralığını çok geniş almışım o benim sorunum 15-20 demek daha makul olurdu sanırsam20k yı zorlarım demek istedim hocam
yani evet bir tık doğru