Neler Yeni

10-20k telefon önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Vututututu
Bütçe
15000
Arkadaşlar selam üniversite öğrencisiyim arada oyun oynarım (raid shadow legends) o yüzden şarjı ve ısınmaması benim için çok önemli.Eski telefonum samsung a70 artık ömrü doldu değiştirmek istiyorum. benim için kamera hiç önemli değil takılmasın donmasın şarjı bitmesin yeterli.

Bulduğum telefonlar;
redmi not 13 pro 512 gb
samsung a 55
samsung s23fe (fiyatı pahalı geldi)
poco x6 modelini beğendim fakat yazılımsal sorun çıkar mı çok tanınmayan bir marka güvenemiyorum

beni 4 5 yıl götürse yeterli şimdiden teşekkürler

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,461
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Arkadaşlar selam üniversite öğrencisiyim arada oyun oynarım (raid shadow legends) o yüzden şarjı ve ısınmaması benim için çok önemli.Eski telefonum samsung a70 artık ömrü doldu değiştirmek istiyorum. benim için kamera hiç önemli değil takılmasın donmasın şarjı bitmesin yeterli.

Bulduğum telefonlar;
redmi not 13 pro 512 gb
samsung a 55
poco x6 modelini beğendim fakat yazılımsal sorun çıkar mı çok tanınmayan bir marka güvenemiyorum

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009

Bulduğum telefonlar;
redmi not 13 pro 512 gb
samsung a 55

A55 al bende oyle yaptim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,570
Üyeler
167,516
Son üye
erenunluu
Top Bottom