Neler Yeni

10 bin tl en iyi ne şekilde harcanabilir(pc için)

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
ryzen 5 7500f
rtx 4070 ti super
msi b650m gaming plus wifi
patriot viper venom 2x16 6000mhz cl36
thermalright kule tipi soğutucu
high power 750 w bronze psu
kasa olarak da zoko amiral bir kasaydı tam hatırlayamadım pardon.

Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten 2-3 aylık parçaları değiştirmek mantıklımı yetersiz dediğiniz bir parça var mı?
2. elden satıyormusun ?

Minker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet
bir kaç ay önce yeni bir pc aldım ailem bana şuan 10 bin tl bütçe verdi bilgisayarına harca diye ama zaten pc yeni olduğu için yapabileceğim fazla bir şey yok ekipmanda değiştirmek saçma geliyor daha ilk aylardan sorunluda değil ekipmanlarım

pc me ssd ve ram upgrade yapabilirim en fazla herhangi bir parça değiştirmeden ama onlarda yeterli gibi şuan 32 ram 1 tb ssd var

alanım olsa monitör almayı düşünürdüm ama 2. monitörü koycak yerim yok aklıma koltuk almak geldi koltuğum yok ama ne kadar mantıklı ekstra olarak o parayı altın falan almak mı daha mantıklı olur yoksa sizin düşünceleriniz neler siz olsanız ne yapardınız ve ne yapmamı önerirsiniz?
Altın al bence.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Suleyman
sisteminizi yazmışsınız ya. bende 2. el arıyorum aklımda var
yok hocam sistemi satmayı düşünmüyorum belki öneri veren arkadaşı dinlersem anca işlemciyi satarım ama daha karar vermedim karar verirsem bu konuda görürsünüz zaten mesajımı

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Emin
ryzen 5 7500f
rtx 4070 ti super
msi b650m gaming plus wifi
patriot viper venom 2x16 6000mhz cl36
thermalright kule tipi soğutucu
high power 750 w bronze psu
kasa olarak da zoko amiral bir kasaydı tam hatırlayamadım pardon.

Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten 2-3 aylık parçaları değiştirmek mantıklımı yetersiz dediğiniz bir parça var mı?
ben olsam işlemciyi satıp 7900x3d alırdım ikinci elde 13 14 k falan

oEnesQlf

80+ Silver
yok hocam sistemi satmayı düşünmüyorum belki öneri veren arkadaşı dinlersem anca işlemciyi satarım ama daha karar vermedim karar verirsem bu konuda görürsünüz zaten mesajımı
Eğer 2 saatten fazla pc de oturuyorsan koltuk al

noxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Umut PEKER
ben olsam parayı tutar, işlemci için ilan açardım. Alıcı çıkınca verip işlemci yükseltirdim. Koltuk da önemli, rahat edeceğiniz bir koltuğunuz yoksa o da düşünülebilir. Masada alan sorununuz varsa monitör kolu almak size alan kazandırabilir. Monitörünüz nedir acaba yazabilir misiniz?

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ali nyx
9700x alma git alcaksan 7800x3d veya 9800x3d al

Basent

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Barkın
bir kaç ay önce yeni bir pc aldım ailem bana şuan 10 bin tl bütçe verdi bilgisayarına harca diye ama zaten pc yeni olduğu için yapabileceğim fazla bir şey yok ekipmanda değiştirmek saçma geliyor daha ilk aylardan sorunluda değil ekipmanlarım

pc me ssd ve ram upgrade yapabilirim en fazla herhangi bir parça değiştirmeden ama onlarda yeterli gibi şuan 32 ram 1 tb ssd var

alanım olsa monitör almayı düşünürdüm ama 2. monitörü koycak yerim yok aklıma koltuk almak geldi koltuğum yok ama ne kadar mantıklı ekstra olarak o parayı altın falan almak mı daha mantıklı olur yoksa sizin düşünceleriniz neler siz olsanız ne yapardınız ve ne yapmamı önerirsiniz?
Pc için en mantıklı harcama koltuk veya monitör kolu olur bence. Monitör koycak yerim yok demişsiniz masanız küçük sanırım monitör kolu ile masanızda yer açılır. Koltuğunuz yokmuş koltuk da alınabilir ki bence bilgisayar başında zaman geçirenler için en önemli şeylerden biri koltuktur konfor ve sağlık için. Amazonda xdrive koltuklar 6-7 bandındaydı en son yine amazonda nb monitör kolu 1500 civarıydı ikisi de alınabilir 10k bütçe ile. Sistem yükseltmesine hiç gerek yok bence gayet yeterli en mantıklısı koltuk ve monitör kolu.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Görkem Çağan
ekipman alabilirsin klavye, mouse, mousepad, kulaklık, gamepad, koltuk gibi tek monitörse 2. monitör alabilirsin depolama yetmiyorsa ssd alabilirsin wifin yoksa lazım olur falan diyorsan wifi kartı alabilirsin yada eldeki işlemciyi satıp daha üstüne geçebilirsin tercih senin ama şuan ideal bir sistemin var gibi duruyor

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Suleyman
ben olsam parayı tutar, işlemci için ilan açardım. Alıcı çıkınca verip işlemci yükseltirdim. Koltuk da önemli, rahat edeceğiniz bir koltuğunuz yoksa o da düşünülebilir. Masada alan sorununuz varsa monitör kolu almak size alan kazandırabilir. Monitörünüz nedir acaba yazabilir misiniz?
Model hatırlamıyorum hocam asus tuf monitör evde değilim şuan ama kol alan açsa bile yetmeyebilir belki kol ile monitörleri üst üste koysam anca kasayla arasında bir yada iki parmak boşluk var

Top Bottom