- Konu Sahibi Konu Sahibi
siz ne önerirsiniz ilk attığım linkteki laptop mu bu link mi yoksa huawei d15 mineredeyse aynı 1tb disk olmasa
siz ne önerirsiniz ilk attığım linkteki laptop mu bu link mi yoksa huawei d15 mineredeyse aynı 1tb disk olmasa
sizce 1 tb için ekstra 1k vermeye gerek var mılenovo öneririm
anladım çok teşekkürler o zaman bu bilgisayar gayet işimi görecek gibi ama ekstra harddisk takılıyor mu anlamadım.tabii ki hayır diskler daha ucuza alınabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.hepsiburada.com/seagate...-kurtarma-p-HBCV0000120MS9?magaza=Hepsiburada mesela bu hemde taşınabilir ve 7200 rpm
yok fakat taşinabilir alırsanız usb üzerinden rahatlıkla bağlayabilirsinizanladım çok teşekkürler o zaman bu bilgisayar gayet işimi görecek gibi ama ekstra harddisk takılıyor mu anlamadım.
zaten büyük oyunlar oynamayacağım sunumlar dosyalar falan olur onları da harddisk alırım 1 tb ona atarım. Tekrardan çok teşekkür ederim birkaç güne sipariş vereceğim .yok fakat taşinabilir alırsanız usb üzerinden rahatlıkla bağlayabilirsiniz
Ben olsam d15 alırım ama senin tercihinhttps://prnt.sc/EqZifXJ1ORjo şöyle yazıyor da trendyolda ben paylaşımlı diye düşünmüştüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben de onu almak istiyorum aslında ama attığım modelin özellikleri gözüme iyi gelmişti sizce hangisi ?
d15'in bir sürü modeli var i3 i5 ryzen 5 şeklinde hangisini önerirsiniz d15'i de tercih edebilirim çünkü neredeyse hiç oyun oynamayacağım o daha uygun olur gibi duruyorBen olsam d15 alırım ama senin tercihin
hocam benim önerim r5 intel hiçbir türlü sevmiyorum bend15'in bir sürü modeli var i3 i5 ryzen 5 şeklinde hangisini önerirsiniz d15'i de tercih edebilirim çünkü neredeyse hiç oyun oynamayacağım o daha uygun olur gibi duruyor
hocam ben de d15 almayı düşünüyorum gibi hem daha şık duruyor hem de oyun oynamayacağım için daha uygun gibi bir de lenovoya göre şarjı daha dayanıklı gibi sizce 10kya değer mihocam benim önerim r5 intel hiçbir türlü sevmiyorum ben
Hocam oyun oynamıcaksan değer ama laptopu alınca kullanınca ısınır korkma BÜTÜN laptoplar ısınıyor çünkü isterse 50000 tl lik isterse 5000 tl lik bütün laptoplar ısnınıyor laptop içine sindiyse durma al derim eğitim hayatında işine yararhocam ben de d15 almayı düşünüyorum gibi hem daha şık duruyor hem de oyun oynamayacağım için daha uygun gibi bir de lenovoya göre şarjı daha dayanıklı gibi sizce 10kya değer mi