Neler Yeni

10 Bin TL Laptop Önerisi

Steezy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Şimşek
tabii ki hayır diskler daha ucuza alınabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/seagate...-kurtarma-p-HBCV0000120MS9?magaza=Hepsiburada mesela bu hemde taşınabilir ve 7200 rpm
anladım çok teşekkürler o zaman bu bilgisayar gayet işimi görecek gibi ama ekstra harddisk takılıyor mu anlamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Ömer Faruk MUTLU

Steezy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Şimşek
yok fakat taşinabilir alırsanız usb üzerinden rahatlıkla bağlayabilirsiniz
zaten büyük oyunlar oynamayacağım sunumlar dosyalar falan olur onları da harddisk alırım 1 tb ona atarım. Tekrardan çok teşekkür ederim birkaç güne sipariş vereceğim .

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq

Steezy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Şimşek
Ben olsam d15 alırım ama senin tercihin
d15'in bir sürü modeli var i3 i5 ryzen 5 şeklinde hangisini önerirsiniz d15'i de tercih edebilirim çünkü neredeyse hiç oyun oynamayacağım o daha uygun olur gibi duruyor

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
d15'in bir sürü modeli var i3 i5 ryzen 5 şeklinde hangisini önerirsiniz d15'i de tercih edebilirim çünkü neredeyse hiç oyun oynamayacağım o daha uygun olur gibi duruyor
hocam benim önerim r5 intel hiçbir türlü sevmiyorum ben

Steezy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Şimşek
hocam benim önerim r5 intel hiçbir türlü sevmiyorum ben
hocam ben de d15 almayı düşünüyorum gibi hem daha şık duruyor hem de oyun oynamayacağım için daha uygun gibi bir de lenovoya göre şarjı daha dayanıklı gibi sizce 10kya değer mi

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
hocam ben de d15 almayı düşünüyorum gibi hem daha şık duruyor hem de oyun oynamayacağım için daha uygun gibi bir de lenovoya göre şarjı daha dayanıklı gibi sizce 10kya değer mi
Hocam oyun oynamıcaksan değer ama laptopu alınca kullanınca ısınır korkma BÜTÜN laptoplar ısınıyor çünkü isterse 50000 tl lik isterse 5000 tl lik bütün laptoplar ısnınıyor laptop içine sindiyse durma al derim eğitim hayatında işine yarar

Top Bottom