Neler Yeni

10 bin TL'ye iPhone SE 2022 alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlhan Tekli
İdare etmez büyük ihtimal kullanım ne gibi olacak? Ayrıca ilerde satarken zor olur 2022 se satmak
Çok nadiren oyun oynuyorum ve günde ortalama 2-3 saat ekran sürem var. Genelde instagram ve youtube

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
663
İsim
Soner
bende se 2020 var kaç sene oldu hatırlamıyorum da kasma donma yok hala akıyor her yerde. bataryası yüzde 84 şuan ve oyun falan oynamadığım vakitlerde günü çıkartıyor. Ha yeni bir telefon alacak olsam sırf batarya açısından android alırdım ancak iosun da stabilliğine diyecek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlhan Tekli
Hani 85 üstü olsa kesin yeter derdim ama oyun oynamasan çıkarır 3 saati rahat
Dediğim gibi 3-4 günde bir 1 saat oyun oynarım belki o da olmaz. Yanımda 10000Mah bi powerbank de var. Ve şuan değil ama yıl başına doğru orjinal bir pil ile değişmeyi planlıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende se 2020 var kaç sene oldu hatırlamıyorum da kasma donma yok hala akıyor her yerde. bataryası yüzde 84 şuan ve oyun falan oynamadığım vakitlerde günü çıkartıyor. Ha yeni bir telefon alacak olsam sırf batarya açısından android alırdım ancak iosun da stabilliğine diyecek yok
Evet bende o yüzden androidin bu fiyattaki düşük bütçeli telefonlarına sıcak bakmıyorum.

zyraxone

80+
Dediğim gibi 3-4 günde bir 1 saat oyun oynarım belki o da olmaz. Yanımda 10000Mah bi powerbank de var. Ve şuan değil ama yıl başına doğru orjinal bir pil ile değişmeyi planlıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet bende o yüzden androidin bu fiyattaki düşük bütçeli telefonlarına sıcak bakmıyorum.
Düsük fiyatta kasmayan Android bulmak zor. Daha iyi kamera batarya bulursun performans bulamazsın. 2 ay idare eder al kullan 2 saat yeter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,333
Üyeler
161,438
Son üye
emrekaistaken
Top Bottom