6 bin TL'ye iPhone X alınır mı?

Sweyetsn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
728
Arkadaşlar selam bütçem 7 bin 6 bine pili yeni değiştirilmiş TR cihazı iPhone X buldum sarı siteden temiz gibi duruyor, 6 bine almayı düşünüyorum iPhone sevdalısıyım sadece alo alo diyorum Instagram wp TikTok bir de fotoğraf kalitesi iyi olsun yeter düşünüyorum. Alınmaz deyip Samsung önermeyin arkadaşlar, şimdiden teşekkürler. O fiyata daha iyi IP bulabilir miyim? Ya da yurt dışı IP 12 falan alsam nasıl oluyor yurt dışları?

bu fiyata alınabilir. yd düşünüyorsanız 4 ay çift telefon gezmeniz gerekecek bunu göz önünde bulundurup alabilirsiniz.

bu fiyata alınabilir. yd düşünüyorsanız 4 ay çift telefon gezmeniz gerekecek bunu göz önünde bulundurup alabilirsiniz.
bir tane telefonum var kırık note 8 galaxy çift telefon gezmesine gezerim de, direk aniden otomatik kapanıyor mu telefon ya da yurt dışı aldığım da neye dikkat etmeliyim direk otomatik komple kapanma olayı var mı telefonun. Yoksa şebeke mi gidiyor. Aklımda ki plan şu yönde yd iphone alıp veri paylaşımlı kullanmak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi gördüm telefonun xin ekranı ve pili değişmiş haberiniz olsun.

sadece şebeke gidiyor telefonu kullanabiliyorsun. iphone 6s ve üzeri telefonlarda icloud eşlemesi yaparsan ve hattını tr 6s e takarsan biri seni aradığında veya mesaj attığında aynı internete bağlı olduğun sürece yurt dışı telefonuna da aramalar ve mesajlar geliyor ama sen birini yurt dışı telefondan arayamazsın 6s ile veya whatsappla vs aramak zorundasın. alırken nelere dikkat etmelisin bilmiyorum. ayrıca 1 fiziksel 1 e-sim olursa 4 ayda bir e-sim geçiş için operatörüne para vermelisin diye biliyorum.

bence değişeni olmasa bile devir dışı bir telefon bunu bilerek alın. illa iphone istediğiniz için başka öneri yapmadım ancak daha iyi kamera ve işlemci performansı için samsung tarafında farklı alternatifler var.

sadece şebeke gidiyor telefonu kullanabiliyorsun. iphone 6s ve üzeri telefonlarda icloud eşlemesi yaparsan ve hattını tr 6s e takarsan biri seni aradığında veya mesaj attığında aynı internete bağlı olduğun sürece yurt dışı telefonuna da aramalar ve mesajlar geliyor ama sen birini yurt dışı telefondan arayamazsın 6s ile veya whatsappla vs aramak zorundasın. alırken nelere dikkat etmelisin bilmiyorum. ayrıca 1 fiziksel 1 e-sim olursa 4 ayda bir e-sim geçiş için operatörüne para vermelisin diye biliyorum.
Şimdi hocam aklımda ki plan şu yönde. Ben diyelim ip 12 aldım yd, samsung galaxy note 8'im var onda paylaşımlı internet hücresi açıp kullanabilir miyim amacım bu yönde zaten içerisine hat takmak falan pek umrumda değil şahsen. 2 telefonla gezebilecek bir çantam var çokta sırıtmayan kol çantası. Ve böyle rahat kullanabilir miyim?

Şimdi hocam aklımda ki plan şu yönde. Ben diyelim ip 12 aldım yd, samsung galaxy note 8'im var onda paylaşımlı internet hücresi açıp kullanabilir miyim amacım bu yönde zaten içerisine hat takmak falan pek umrumda değil şahsen. 2 telefonla gezebilecek bir çantam var çokta sırıtmayan kol çantası. Ve böyle rahat kullanabilir miyim?
hattın hangi telefonda takıldığı önemli değilse kullanabilirsiniz. iphone 12 sorunlu bir seriydi diye hatırlıyorum araştırın bi yine de. belki iphone 13 bulunuyordur yd.

Alınmaz. S20 FE bakın

Geri