Iphone Se 2022 alınır mı?

s33men

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba şu an Samsung Galaxy A52 kullanıyorum ve telefona bir türlü ısınamadım. Ara ara donmalar ve takılmalar yaşatıyor cihaz.

Iphone Se 3. Nesil 2022 alınır mı sizce? Kullananlar yardımcı olabilir mi? Bataryası cidden su gibi akıp bitiyor mu? Ips ekran kalitesi nasıldır?

Oyun oynayan birisi değilim
Küçük ekranı sorun etmem

Hızlı ve akıcı bir telefon olması benim için yeterli

Bütçem 17 bin lira sizce bu fiyata mantıklı başka ne alınabilir?

Merhaba şu an Samsung Galaxy A52 kullanıyorum ve telefona bir türlü ısınamadım. Ara ara donmalar ve takılmalar yaşatıyor cihaz.

Iphone Se 3. Nesil 2022 alınır mı sizce? Kullananlar yardımcı olabilir mi? Bataryası cidden su gibi akıp bitiyor mu? Ips ekran kalitesi nasıldır?

Küçük ekranı sorun etmem

günü kurtarmıyor benimki

Gün içinde çok kullanıyorsan şarj üzebilir

Kullanıyordum gt2 proya geçtim şuan se yi elime alınca oyuncak gibi geliyor
Bataryasi gunu kurtarmiyor kamera ve akicilik olarak cok iyi

17 bine değmez o cihaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende a52 kullanıcısıyım1 senedir daha yamuğunu görmedim sizde ki problem ne?

Kanka telefon ekranı zaten küçük o yuzden pikselleri bile sayamassin ama batarya kötü olacaktir onu bil power bankle gezersin haberin olsun.

Küçük ekranı sorun etmem

Kanka telefon ekranı zaten küçük o yuzden pikselleri bile sayamassin ama batarya kötü olacaktir onu bil power bankle gezersin haberin olsun.
Tek 2 artisi var işlemci kamera

17 bine değmez o cihaz.

Bende a52 kullanıcısıyım1 senedir daha yamuğunu görmedim sizde ki problem ne?
Hocam video çekerken kasma mevcut. Ekran kilidini açtıktan sonra telefon takılıyor. Çektiğim yüksek kaliteli videoları whatsapp'dan gönderirken sürekli hata veriyor. Güncellemelerin hepsi tam.
Telefonda doğru düzgün uygulama bile yüklü değil. Turkcell'den 0 olarak aldım üstelik.

Daha öncesinde Iphone 7 kullanıyordum. Iphone'un akıcılığını ve stabilizasyonunu özledim diyebilirim.

Küçük ekranı sorun etmem

17 bin lira asla verilmez. her gün şarj etmek zorunda kalırsın

Hocam video çekerken kasma mevcut. Ekran kilidini açtıktan sonra telefon takılıyor. Çektiğim yüksek kaliteli videoları whatsapp'dan gönderirken sürekli hata veriyor. Güncellemelerin hepsi tam.
Telefonda doğru düzgün uygulama bile yüklü değil. Turkcell'den 0 olarak aldım üstelik.

Daha öncesinde Iphone 7 kullanıyordum. Iphone'un akıcılığını ve stabilizasyonunu özledim diyebilirim.
Garip hocam.Hiç birini yașamadım bu sorunların.Gerçekten iphone rahatlığı yok.7 hala taș gibi cihazdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,621
Üyeler
185,293
Son üye
Alpin0*
Geri