Tek kriterim 2k olursa sevinirimSelamlar dostlar,
Monitör için aşağı yukarı 10 bin tl bütçem var.
Maksimum 11 bin TL'ye çıkabilirim.
Önerilerinizi bekliyorum,şimdiden teşekkürler.
Hangi oyunları oynuyorsunuz?Tek kriterim 2k olursa sevinirim
Her türlü oyun oynancak hocamHangi oyunları oynuyorsunuz?
Samsung eğitim indirimi ile 11 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alabilirsin.Her türlü oyun oynancak hocam
Hikayeli oyun ağırlıklı rekabetçi oyun da oynar ama öncelik asla o değil.
Link atarmisiniz hocamSamsung eğitim indirimi ile 11 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alabilirsin.
Link atarmisiniz hocam
Hocam 9k civarına 2k 165 hz ips Dell G2724d öneririm şuanda kendim kullanıyorum okadar fazla monitör geçti elimden dellin kalitesi bir başka tasarım olarakta gayet güzel.Selamlar dostlar,
Monitör için aşağı yukarı 10 bin tl bütçem var.
Maksimum 11 bin TL'ye çıkabilirim.
Önerilerinizi bekliyorum,şimdiden teşekkürler.
Samsung daha iyi gibi hocamHocam 9k civarına 2k 165 hz ips Dell G2724d öneririm şuanda kendim kullanıyorum okadar fazla monitör geçti elimden dellin kalitesi bir başka tasarım olarakta gayet güzel.
O monitör karma panele geçti para verilmez. Onun yerine Legion R27qe daha iyi seçenek.Hocam 9k civarına 2k 165 hz ips Dell G2724d öneririm şuanda kendim kullanıyorum okadar fazla monitör geçti elimden dellin kalitesi bir başka tasarım olarakta gayet güzel.
Öğrenci sertifikasıyla alınabilcek monitör nasıl hocamO monitör karma panele geçti para verilmez. Onun yerine Legion R27qe daha iyi seçenek.
Gayet güzel. Tek kötü yanı bana göre curved olması. Zaten @İsimbulamajim tavsiye ettiyse o fiyat bandında ki en iyi ürünlerden birisidir.Öğrenci sertifikasıyla alınabilcek monitör nasıl hocam