- Reaksiyon skoru
- 778
bir sonraki kampanyadaSeçili kategoriler diyor fakat sen tüm ürünlerde indirim var diye paylaşmışsın. Acilen sana Türkçe dersi şart.
Alıntıyı görüntüle
bir sonraki kampanyadaSeçili kategoriler diyor fakat sen tüm ürünlerde indirim var diye paylaşmışsın. Acilen sana Türkçe dersi şart.
Alıntıyı görüntüle
hocam o mantıgı astım 2 fazla olsuna girince benim kafam direk g7neo mini olede dönüyor darlanıyorum şimdilik iş görür ilerde kısmet olursa direk olede gececeğim en azından niyetim o yöndehayırlı olsun acil lazımsa fiyat fena değil ama fırsat sayılacak bir fiyatta değil. sadece 1500 lira farkla amazon üzerinden alıp ölü piksel vs. sorunlara karşı önlemde alabilir almak isteyen. itopya da iadem hiç olmadı ama "monitörü beğenmediniz mi? aa çok üzüldük hemen geri alalım diyeceklerini sanmam".
4070 SUPER 25K
Bindir bindir bindir indirTüm ürünlerde %10 yapmış itopya
![]()
hocam biraz gezdimde sitede açıklamaya böyle yazmalarına karşın hakikatende hangi ürüne tıklasam yüzde 10 indirim var keşke sizde bakıp direkt kızmasaydınızSeçili kategoriler diyor fakat sen tüm ürünlerde indirim var diye paylaşmışsın. Acilen sana Türkçe dersi şart.
Alıntıyı görüntüle
mini oled hangisi hocam link salar mısınhocam o mantıgı astım 2 fazla olsuna girince benim kafam direk g7neo mini olede dönüyor darlanıyorum şimdilik iş görür ilerde kısmet olursa direk olede gececeğim en azından niyetim o yönde
mini led yazmak istemiştim el alışkanlıgı oled yazmısımmini oled hangisi hocam link salar mısın
20k olan monitör değil mi ben de onu almayı düşünüyorum oled olmasa bile oled e en yakın panel olan mini led var ama va olduğu için ghosting endişem varmini led yazmak istemiştim el alışkanlıgı oled yazmısım