🔥İndirim %10 indirim itopya tüm ürünler

hayırlı olsun acil lazımsa fiyat fena değil ama fırsat sayılacak bir fiyatta değil. sadece 1500 lira farkla amazon üzerinden alıp ölü piksel vs. sorunlara karşı önlemde alabilir almak isteyen. itopya da iadem hiç olmadı ama "monitörü beğenmediniz mi? aa çok üzüldük hemen geri alalım diyeceklerini sanmam".
hocam o mantıgı astım 2 fazla olsuna girince benim kafam direk g7neo mini olede dönüyor darlanıyorum şimdilik iş görür ilerde kısmet olursa direk olede gececeğim en azından niyetim o yönde

Piyasa fiyatlarına inmeleri için yüzde 20 yapmalılar.ozman belkı alırım.genede daha ucuzunu buluruz.

Tam da sistemi topladıktan sonra yapmışlar, neyse ki çok büyük indirim göremedim.

Kampanya adı : KLASİKLEŞEN BİNDİRİMLER

hocam o mantıgı astım 2 fazla olsuna girince benim kafam direk g7neo mini olede dönüyor darlanıyorum şimdilik iş görür ilerde kısmet olursa direk olede gececeğim en azından niyetim o yönde
mini oled hangisi hocam link salar mısın

mini led yazmak istemiştim el alışkanlıgı oled yazmısım
20k olan monitör değil mi ben de onu almayı düşünüyorum oled olmasa bile oled e en yakın panel olan mini led var ama va olduğu için ghosting endişem var 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,577
Üyeler
183,789
Son üye
yuppir
Geri