Neler Yeni

🔥İndirim SSN SPORTS %40 İNDİRİM!!!!🔥🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Onur Yücel
zeki kardeşim bir ürün için rapor çıkarmak sandığından çok daha kolay ama asıl olay o değerleri gerçekten koruyabilmekte bir ürünün marka bilinirliği ve kendi kalitesini koruması yazan değerlerin +-%5 yapabilmesiyle ve bu oranın büyümesi durumunda kalitesi ve fiyat etiketi değişir, senin kötülediğin markayı ben bir çok kez kullandım etrafımdakilerede önerdim ssn in kendisi ilede görüştüm sağolsunlar gerçekten ilgililer ve sponsor arayışında değil daha çok ürün kalitesinden ve müşteri memnuniyeti üzerinden yola çıkıyorlar. Şimdi Proteinocean markasının ne kadar kötü olduğunu tartışmayacağım ancak marka bir çok kişiyle sponsorluk yapsada rezalet ötesi bewolf markası gibi kendi belgeleri var ancak yetersiz kalite, bir marka hakkında kendince tutum izleyip kötülemek yerine biraz daha kapsamlı bakmanı öneririm objektif olman açısından. SSN'e mail atarsan istemiş olduğun belgeleride alabileceğine eminim bu arada sadece bi dene belli standartların altında hiç bir ürün zaten kullanılamaz türkiyede en azından sahte belge düzenlenmedikçe. Ha ben çok bilgiliyim çok zenginim diyorsan seni Weider,Hardline ve bigjoy markasına alalım onları kullan
Ben sadece tatlandırıcı kullanıyorum supplement olarak ve creatine o yüzden ihtiyacım yok fakat iyi araştırdım bu işleri trde hardline hariç alayı beş para etmez. Hardline da tr ye göre iyi global pazarda o da çöp. Söylediklerime cevap bile verememişsin fanatiklik dışında bir şey yapmamışsın. Otur sıfır.
bu marka kaliteli falan değil, ürünlerinde yazan protein değerleri tamamen glisin basılması ile elde edilmiş veriler ve ürün üzerine yazdıkları glisin oranı da yanlış :) 10 üzerinden 4 lük ürün. Önce vücut sağlınız için, daha sonrada harcadığınız zaman için gidip daha kaliteli supplementler alın.
aynen öyle, adam isole kullanıyoruz diyip 72 proten oranı elde etmiş bizimkiler de kaliteli diyor. Her şeyi de biliyorsunuz :D bir şeyi de ben bilmiyorum diyen adam yok memlekette herkes her şeyi biliyor. Bunları alacağınıza hiç almayın daha iyi

RusherTR

80+
Spora yeni başladım sayılır yurtta kalıyorum. Et zaten yok tavuk haftada bir. Spor yapıp kas kaybedicem protein yokluğundan 😀. Hiç mi alınmaz glisin olunca ne zararı oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Onur Yücel
Spora yeni başladım sayılır yurtta kalıyorum. Et zaten yok tavuk haftada bir. Spor yapıp kas kaybedicem protein yokluğundan 😀. Hiç mi alınmaz glisin olunca ne zararı oluyor.
Zararı cebine oluyor kral sağlık açısından bir zararı yok. Bunu alacağına yumurta al yurt kantininden ya da a101 varsa lezita aç ye tavuk var 120 gram 36 lira ondan al ya da hiç alma daha iyi bu supplementlerin öyle kurtarıcı etkisi vs yok fitness influencerlarının gazına gelmeyin alacağınız etki 2 gram üç gram
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tost makinesi varsa odanızda tavuk al ince ince doğra tost makinesinde yap ben öyle yapıyordum kykda iken bi de yumurta pişirici vardı bende onla da yumurta yapıyodum

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Zararı cebine oluyor kral sağlık açısından bir zararı yok. Bunu alacağına yumurta al yurt kantininden ya da a101 varsa lezita aç ye tavuk var 120 gram 36 lira ondan al ya da hiç alma daha iyi bu supplementlerin öyle kurtarıcı etkisi vs yok fitness influencerlarının gazına gelmeyin alacağınız etki 2 gram üç gram

Tost makinesi varsa odanızda tavuk al ince ince doğra tost makinesinde yap ben öyle yapıyordum kykda iken bi de yumurta pişirici vardı bende onla da yumurta yapıyodum
creatini nasıldır bu markanın ?

alınabilecek düzeydemi ?

RusherTR

80+

Tamamdır teşekkürler hazır tavuklarla idare edicem o zaman

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Onur Yücel
creatini nasıldır bu markanın ?

alınabilecek düzeydemi ?
Creatine çok farketmiyor ya fiyatı uygunsa alabilirsiniz creapure yazanlar en kalitelileri onun dışında diğerleri arasında çok fark yok. Maksimum verim için üstünde creapure yazan en ucuzunu alın marka farketmeksizin.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Creatine çok farketmiyor ya fiyatı uygunsa alabilirsiniz creapure yazanlar en kalitelileri onun dışında diğerleri arasında çok fark yok. Maksimum verim için üstünde creapure yazan en ucuzunu alın marka farketmeksizin.
Kendi yorumumu katmak isterim, daha önce Torq hiq ocean big markalarının creatinlerini kullandım en çok etkiyi torq da gördüm set sayılarımdaki artış ve hacim olarak çok güzel geliştirmişti başka markalarda böyle bi artış göremedim

yusufyeni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yusuf YENİ
SSN SPORTS sitesindeki tüm ürünlerde geçerli %40 indirim kodu: EXPO40

Not: Preworkoutu etkisiz,önermiyorum.

teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Onur Yücel
Kendi yorumumu katmak isterim, daha önce Torq hiq ocean big markalarının creatinlerini kullandım en çok etkiyi torq da gördüm set sayılarımdaki artış ve hacim olarak çok güzel geliştirmişti başka markalarda böyle bi artış göremedim
Şaşırdım doğrusu o denli bir fark beklemezdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
can demir
ssn kesinlikle önermem. türk firması ürünü alacağım diyorsanız 1-bigjoy 2-hardline. daha ucuz olsun diyorsanız protein ocean var 5.5-6/10luk ürün. mysupplement var o da aynı şekilde 6-6.5/10 falan derim supplementler.com da aynı şekilde ocean'ın bir tık üstü. onun dışında commander iyi deniyor kullanmadım hiç, torqta aynı şekilde.

ithal olarakta scitec ile nutrend iyidir. weider optimum muscletech vesaire gramajlarına göre gereksiz pahalılar.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Tr markalarını hepsi aşağı yukarı aynı, hepsininde analiz raporları var ne kadar doğru olursa artık. Buraya en kaliteli tr markasının indirimi de paylaşılsa oda taşlanır. İllede güvenilir olsun diyorsanız paranız da varsa yurt dışı ürünü alın, ama çok param yok derseniz hangisinin indirimi iyiyse onu alın. Tavsiye veren kişilerin de çoğu zaten kalite olarak ya sosyal medyada karşılarına çıkma oranlarına bakarak ya da tadına göre yorum yapıyor. Tadın da önemi yok toz keyif yapa yapa iç diye değil spordan sonra kafaya dik diye var tada bakarak almanızı önermem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Faruk
SSN SPORTS sitesindeki tüm ürünlerde geçerli %40 indirim kodu: EXPO40

Not: Preworkoutu etkisiz,önermiyorum.
kod ne zaman tükeniyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular