Edmond_Dantes
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 151
- İsim
- Onur Yücel
Ben sadece tatlandırıcı kullanıyorum supplement olarak ve creatine o yüzden ihtiyacım yok fakat iyi araştırdım bu işleri trde hardline hariç alayı beş para etmez. Hardline da tr ye göre iyi global pazarda o da çöp. Söylediklerime cevap bile verememişsin fanatiklik dışında bir şey yapmamışsın. Otur sıfır.zeki kardeşim bir ürün için rapor çıkarmak sandığından çok daha kolay ama asıl olay o değerleri gerçekten koruyabilmekte bir ürünün marka bilinirliği ve kendi kalitesini koruması yazan değerlerin +-%5 yapabilmesiyle ve bu oranın büyümesi durumunda kalitesi ve fiyat etiketi değişir, senin kötülediğin markayı ben bir çok kez kullandım etrafımdakilerede önerdim ssn in kendisi ilede görüştüm sağolsunlar gerçekten ilgililer ve sponsor arayışında değil daha çok ürün kalitesinden ve müşteri memnuniyeti üzerinden yola çıkıyorlar. Şimdi Proteinocean markasının ne kadar kötü olduğunu tartışmayacağım ancak marka bir çok kişiyle sponsorluk yapsada rezalet ötesi bewolf markası gibi kendi belgeleri var ancak yetersiz kalite, bir marka hakkında kendince tutum izleyip kötülemek yerine biraz daha kapsamlı bakmanı öneririm objektif olman açısından. SSN'e mail atarsan istemiş olduğun belgeleride alabileceğine eminim bu arada sadece bi dene belli standartların altında hiç bir ürün zaten kullanılamaz türkiyede en azından sahte belge düzenlenmedikçe. Ha ben çok bilgiliyim çok zenginim diyorsan seni Weider,Hardline ve bigjoy markasına alalım onları kullan
aynen öyle, adam isole kullanıyoruz diyip 72 proten oranı elde etmiş bizimkiler de kaliteli diyor. Her şeyi de biliyorsunuz bir şeyi de ben bilmiyorum diyen adam yok memlekette herkes her şeyi biliyor. Bunları alacağınıza hiç almayın daha iyibu marka kaliteli falan değil, ürünlerinde yazan protein değerleri tamamen glisin basılması ile elde edilmiş veriler ve ürün üzerine yazdıkları glisin oranı da yanlış 10 üzerinden 4 lük ürün. Önce vücut sağlınız için, daha sonrada harcadığınız zaman için gidip daha kaliteli supplementler alın.