10 k laptop önerisi ?

sbaran21

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
142
dostlar selam naısılsınız iyisinizdir inşallah.bundan 3 ay önce rtx 3060 lı 5600x li bir sstem topladım.biraz pahalıya geldi cunku vatandan aldım.164000 tl tuttu.(3600 mhz 2x8,700w cooler master mwe,asus tuf b550 vs) Sımdı ıse ocaktan itibaren evde kalacağım ve okulum izmirde.Ailem çanakkalede,her hafta sonu olmasa da git gel yapacağım mecburen.Kısacası bir laptop lazım.Bu topladığım masaüstünü satmak istemiyorum acıkcası ama bilemedim valla cunku elmde bir tane de 950m asus laptop var(5000 civarına okutmayı dusunuyoum).Sizce 950m li laptopu satıp üstüne para ekleyip seyahatlerim ve okul ıcın guzel bır laptop mu,yoksa hem masaüstü hem 950m i satıp 20-21 k ya laptop almak mı? eğer iki seçenekten biri ise hangi laptopları almalıyım? önerilerinize açığım,sevgiler...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostlar selam naısılsınız iyisinizdir inşallah.bundan 3 ay önce rtx 3060 lı 5600x li bir sstem topladım.biraz pahalıya geldi cunku vatandan aldım.164000 TL tuttu.(3600 mhz 2x8,700w cooler master mwe,asus tuf b550 vs) Sımdı ıse ocaktan itibaren evde kalacağım ve okulum izmirde.Ailem çanakkalede,her hafta sonu olmasa da git gel yapacağım mecburen.Kısacası bir laptop lazım.Bu topladığım masaüstünü satmak istemiyorum acıkcası ama bilemedim valla cunku elmde bir tane de 950m asus laptop var(5000 civarına okutmayı dusunuyoum).Sizce 950m li laptopu satıp üstüne para ekleyip seyahatlerim ve okul ıcın guzel bır laptop mu,yoksa hem masaüstü hem 950m i satıp 20-21 k ya laptop almak mı? eğer iki seçenekten biri ise hangi laptopları almalıyım? önerilerinize açığım,sevgiler16400 demek

dostlar selam naısılsınız iyisinizdir inşallah.bundan 3 ay önce rtx 3060 lı 5600x li bir sstem topladım.biraz pahalıya geldi cunku vatandan aldım.164000 TL tuttu.(3600 mhz 2x8,700w cooler master mwe,asus tuf b550 vs) Sımdı ıse ocaktan itibaren evde kalacağım ve okulum izmirde.Ailem çanakkalede,her hafta sonu olmasa da git gel yapacağım mecburen.Kısacası bir laptop lazım.Bu topladığım masaüstünü satmak istemiyorum acıkcası ama bilemedim valla cunku elmde bir tane de 950m asus laptop var(5000 civarına okutmayı dusunuyoum).Sizce 950m li laptopu satıp üstüne para ekleyip seyahatlerim ve okul ıcın guzel bır laptop mu,yoksa hem masaüstü hem 950m i satıp 20-21 k ya laptop almak mı? eğer iki seçenekten biri ise hangi laptopları almalıyım? önerilerinize açığım,sevgiler...
16400

Çok seyahat ediyorsanız idarelik dizüstü yeterli olacaktır. Şahsen 22.000 TL dizüstü şu anlık biraz gereksiz bir harcama olurdu. 10.000 TL dizüstü önerisi olarak şu anlık bulduğum bu dizüstünü alabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun :).

Çok seyahat ediyorsanız idarelik dizüstü yeterli olacaktır. Şahsen 22.000 TL dizüstü şu anlık biraz gereksiz bir harcama olurdu. 10.000 TL dizüstü önerisi olarak şu anlık bulduğum bu dizüstünü alabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun :).
cok tesekkur ederım cevap verdıgınız ıcın,diğer arkadasların önerilerini de bekliyorum

Masaüstü kalsın 10k laptop yeter. Bu laptopa bakabilirsin
Sık sık 9k civarına düşüyor bu fiyattan alma.

Masaüstünü satmanıza gerek yok, oyun oynamayacaksınız sanırım. 60hz ekran olması sizin için sorun değilse bunu öneririm.

Masaüstünü satmanıza gerek yok, oyun oynamayacaksınız sanırım. 60hz ekran olması sizin için sorun değilse bunu öneririm.
Bunun ekranı kesin 60hz mi birisi 144hz diyordu kesin bildi var mı?

Geri