- Bütçe
- 21000
Corsair Icue H100I Elite Capellix CW-9060046-WW 240MM Işlemci Sıvı Soğutucuda var
bütçem 21 k civarı böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum ekran kartı 3070 ti almayı düşünüyorum stok bulursanız paylaşırsanız sevinirim
Alıntıyı görüntüle
Corsair Icue H100I Elite Capellix CW-9060046-WW 240MM Işlemci Sıvı Soğutucuda var
bütçem 21 k civarı böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum ekran kartı 3070 ti almayı düşünüyorum stok bulursanız paylaşırsanız sevinirim
arkadaşın attığı sistemi alın geçin. upgradelemekte isterseniz upgradeleyin. gamegaraj parça değiştirme imkanı sunuyor. o yaptığınız sistemden daha ucuza gelecektir gamegarajdaki sistem.Bence bu beklentilerinizi karşılarDeluxe 7A-RTX3070/Ti - Game Garaj
Deluxe 7A-RTX3070Ti Oyuncu Bilgisayarı AMD işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Deluxe 7A oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
ne gerek varki direk hazır RTX 3070 Ti sistem 15000TL ye.Yurtdışı olur mu
Tek tek toplamayın gamegarajtaki sistemi maks 17.5k'ya kadar özellestirdiğinde gayet f/p oluyor tek tek toplamaya göreAlıntıyı görüntüle
5000TL fark az değil sonuçta haklısınız.Tek tek toplamayın gamegarajtaki sistemi maks 17.5k'ya kadar özellestirdiğinde gayet f/p oluyor tek tek toplamaya göre
arkadaşın attığı sistemi alın geçin. upgradelemekte isterseniz upgradeleyin. gamegaraj parça değiştirme imkanı sunuyor. o yaptığınız sistemden daha ucuza gelecektir gamegarajdaki sistem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne gerek varki direk hazır RTX 3070 Ti sistem 15000TL ye.
Tek tek toplamayın gamegarajtaki sistemi maks 17.5k'ya kadar özellestirdiğinde gayet f/p oluyor tek tek toplamaya göre
970 evo yerine P5 alınabilir.
p5 daha mı iyi ? benim bildiğim samsung uzun süreli bir ssd i onu almayı düşünüyordum970 evo yerine P5 alınabilir.
970 evo alınmaz değil tabii ki. ama ona göre daha iyileri var. 980 hiç bakmayın. DRAMİ bile yok.p5 daha mı iyi ? benim bildiğim samsung uzun süreli bir ssd i onu almayı düşünüyordum
sizce bu sisteme GSkill SniperX Orman Kamuflaj 32GB (2x16) 3200Mz DDR4 CL16 eklesem iyi olmazmı bütçede sıkıntı yok ondan almışken sonradan bidaha uğraşmak istemiyorum hepsini tek seferde alayım diyorum970 evo alınmaz değil tabii ki. ama ona göre daha iyileri var. 980 hiç bakmayın. DRAMİ bile yok.